Annonce
Viborg

Viborgs handel bliver til 'Vi er Viborg': Lokal kvinde ansat til at være med til at gennemføre nyt koncept

Anne Hermann (t.v.) - her i selskab med Helle Sørensen - skal udvikle Viborgs handelsliv til at dække meget mere end detailhandlen. Foto: Viborg Handel
Med 42-årige Anne Hermann i spidsen skal Viborg Handel transformeres til konceptet: ”Vi er Viborg” med fokus på udvikling, oplevelser og det gode værtskab.

Viborg: - Vi har gjort et scoop.

Så kort og godt lyder det fra handelschef Helle Sørensen i en pressemeddelelse om ansættelsen af foreningens nye chef for forretningsudvikling, Anne Hermann.

Anne Hermann er et velkendt ansigt i Viborg og har igennem mange år været indehaver af The Body Shop, Viborg. Ud over erfaring med at drive detailhandel har Anne Hermann international erfaring fra Stockholm og London, hvor hun har været bosiddende i en årrække og blandt andet arbejdet som marketing manager på Dania Scandinavian School.

Anne Hermann har senest arbejdet som service- og eventkoordinator på Agro Business Park.

- Anne Hermann starter hos os på det helt rigtige tidspunkt, og hun er en stor kapacitet at få med på vores hold, siger Helle Sørensen og fortsætter:

- Vi er ved at skabe en helt ny organisation, der skal favne meget bredere end ”den gamle Viborg Handel”, som fortrinsvist har haft byens detailhandel som omdrejningspunkt. Hvis alt falder på plads, bliver navnet på den nye organisation ”Vi er Viborg”. Vi vil udvikle vores by og egn ved at være gode værter og skabe de bedste oplevelser for vores gæster fra nær og fjern. En forening af ildsjæle, forretningsdrivende, ejendomsbesiddere, attraktioner, virksomheder og liberale erhverv, der brænder for at udvikle sig selv, deres virksomhed og lokalområde i samarbejde med andre.

Anne Hermann får til opgave at hjælpe med at udbrede det nye forretningskoncept for "Vi er Viborg", være helt tæt på medlemmerne, skabe netværk og aktiviteter.

- Jeg glæder mig til at komme tilbage til Viborgs fantastiske midtby, lyder det fra Anne Hermann.

- Jeg har fået så meget inspiration både fra min tid som selvstændig og i udlandet, som jeg glæder mig til at folde ud i Viborgs gader. Samtidig bliver jeg gang på gang bekræftet i, at større er ikke altid bedre. Det er lige så tit de små og personlige oplevelser i butikkerne, som kunderne husker. Nu er det tid til at drysse glimmer over byens ildsjæle og få dem og Viborg til at "shine" året rundt.

Anne Hermann begynder i den nye stilling mandag den 3. februar hos Viborg Handel, der i december flyttede ind i Det Gamle Apotek på Nytorv 3 sammen med sekretariatet for Snapsting.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Sådan undgår du at få coronavirus: Tag bare til Norditalien, men kram ikke en italiener

Rundt om Viborg

Afviser igen Apple-indblanding: Mail puster til konspirationsteori om Tjele-vindmøllerne

Viborg FF For abonnenter

Flere mandetimer til fysisk træning skal hjælpe unge spillere med vanskeligt spring

Rundt om Viborg

Konservative vil ikke lade sig presse: Siger nej til vindmøllepark

Annonce