Annonce
Viborg

Viborgs nye sushi-restaurant fastholder åbningsdato

Daglig leder i Karma Sushi Viborg, Carsten Nielsen, holder fast i åbningsdatoen - den 9. april. Foto: Morten Dueholm
Karma Sushi holder fast i at åbne sin restaurant i St. Sankt Mikkels Gade den 9. april, men det bliver ikke det brag af en åbningsfest, som folkene bag på forhånd havde håbet på.

Viborg: En fyldt restaurant, en summende baggård, et bragende solskinsvejr og en masse god sushi.

Det var de ingredienser, som Karma Sushi havde håbet på at mixe for at skabe den perfekte åbningsfest for de sushi-hungrende viborgensere.

Den forhåbning har corona-virussen skudt ned, men restauranten holder fast i at åbne skærtorsdag - den 9. april.

- Vi starter med takeaway, og så må vi tage den helt store åbning, når der løsnes op for tingene, fortæller Carsten Nielsen, som kommer til at fungere som daglig leder i Karma Sushi Viborg.

I disse uger sender Carsten Nielsen sit personale til Karma Sushis restaurant i Aalborg, hvor det bliver oplært, og selvom han grundet restriktionerne kun kan sende én medarbejder nord på ad gangen, så når alle at blive klædt tilstrækkeligt på inden åbningen.

Og så får den splinternye restaurant tilmed kompetent hjælp udefra.

- Personalet er så spændt, og vi glæder os helt vildt meget. Det giver også noget ro, at vi til åbningen får rutinerede kokke på besøg - blandt andet køkkenchefen fra Karma Sushi i Aalborg. Det gør, at vi kan levere den kvalitet, som vi selvfølgelig skal levere. Dem, der køber sushi i påsken, kommer ikke til at opleve, at vi lige skal i gang. Det er bundrutinerede sushikokke, som står for at lave maden, slår Carsten Nielsen fast.

Annonce
Restauranten i Viborg bliver Karma Sushis syvende i Danmark. Der er lige nu to i København, to i Aarhus, én i Frederikshavn og én i Aalborg. Foto: Morten Dueholm

Cocktails må vente

Når man bestiller takeaway på én af Karma Sushis seks øvrige restauranter, kommer folk ofte og afhenter i god tid. Kunderne bliver nemlig tilbudt en cocktail i mens de venter, og sådan vil det også fungere i Viborg, når tingene atter er tilbage ved normalen.

Carsten Nielsen appellerer til, at kunderne først dukker op, når maden er klar til afhentning - der bliver nemlig ikke lukket folk ind i restaurantens lokaler.

- Vi ved ikke helt, hvordan vi kommer til at køre det endnu. Enten bliver man kaldt ind, når man skal hente sin ordre, eller også kommer vi ud på gaden med maden. Der skal ikke pludselig stå seks-otte mennesker inde i restauranten, siger Carsten Nielsen, som i øvrigt kan melde om, at restauranten stort set er helt klar, og at man kan åbne op for siddende gæster med kort varsel.

- Vi har først og fremmest haft fokus på, at køkkenet skulle stå helt klar. Da landet blev lukket ned, gik vi lidt væk fra restaurantdelen, men vi mangler stort set kun inventaret, som lige nu står i Nørresundby. Det kan vi få hjem fra dag til dag, forsikrer han.

Udover den klassiske takeaway bliver det også muligt at få leveret sin ordre. Karma Sushi har indgået et samarbejde med vognmændene fra taxa-virksomheden Dantaxi, som kommer til at drøne rundt i byen med fisk på bagsædet.

- Vi vil gerne støtte op om de lokale vognmænd. De har det svært i øjeblikket, lyder det fra Carsten Nielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Hospitalsledelsen kommenterer på 'stormvejr' i nyhedsbrev til medarbejderne

Annonce