Annonce
Navne

Viborgs socialchef skifter job - og kommune

Ulrik Johansen stopper som socialchef i Viborg Kommune. Arkivfoto: hellesandersen.dk
Ulrik Johansen skal fremover være socialdirektør i Favrskov Kommune.
Annonce

Viborg: 45-årige Ulrik Johansen skal fra marts være socialdirektør i Favrskov Kommune. Dermed lakker hans tid i Viborg mod enden.

Ulrik Johansen har siden september 2017 været socialchef i Viborg Kommune. Et område, der dækker handicap, psykiatri og udsatte.

Den snart forhenværende socialchef er cand.scient.pol fra Aarhus Universitet og kom til Viborg fra Vejle Kommune. Han er bosat i Ry sammen med sin kone og deres tre børn.

Om jobskiftet siger den kommende direktør for Social og Sundhed i en pressemeddelelse:

- Favrskov er kendt for at levere en god kvalitet i servicen over for borgerne og for at vægte det tværgående samarbejde meget højt. Det glæder jeg mig til at være en aktiv del af. Det er naturligvis også attraktivt for mig at få mulighed for at være med til at præge en hel kommunes udvikling sammen med byrådet og direktionen. Jeg glæder mig også til at tage fat på den række af spændende opgaver og udfordringer, der er forbundet med jobbet – herunder møde de mange samarbejdspartnere og frivillige kræfter, der sammen med kommunen er med til at gøre Favrskov til et dejligt sted at bo og være borger.

Borgmester Nils Borring (A) glæder sig ifølge Favrskov Kommunes hjemmeside sig over et kompetent ansøgerfelt, hvor der i ansættelsesudvalget er fuld enighed om, at Ulrik Johansen er den helt rigtige til at varetage stillingen som direktør for Social og Sundhed i Favrskov Kommune.

- Ulrik kommer med en bred erfaring fra ansættelser i flere kommuner. Det har givet ham en stor faglig indsigt, som umiddelbart kan bruges i løsningen af de udfordringer, vi står over for på velfærdsområderne de kommende år, siger han blandt andet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Styrelse slår fast - skoler bør aflyse alle lejrskoler og klassefester

Annonce