Annonce
Sport

Vigtig sejr har skabt glæde og tro hos SUB09

SUB09 hentede en vigtig sejr hjemme over Holtet IF. Privatfoto

Jyllandsserien, kvinder: SUB09's fodboldkvinder viste virkelig vilje til sejr, da holdet hjemme hentede tre vigtige point via en 2-1 sejr over Holtet IF.

I forhold til de tidligere kampe, så blev alt strammet op - og kampen bød stort set ikke på personlige fejl fra hjemmeholdet.

Det var også hjemmeholdet, som sad på kampens indledning, hvor SUB09 også formåede at holde gæsternes forsvar travlt beskæftiget. Samtidig gjorde defensiven det flot og kunne holde Holtet væk fra de helt store muligheder.

Efter 35 minutter kom hjemmeholdet så endelig foran, da unge Camilla Porup sendte bolden i nettet med et fint skud fra kanten af feltet.

Holtet formåede dog at sætte kortvarigt skår i glæden via en udligning til 1-1, men duoen Camilla Porup og Sara Just Poulsen var ikke færdige. Cirka et kvarter før tid lykkedes det førstnævnte at spille sidstnævnte fri, og så var hjemmeholdet igen på sejrskurs.

De tre point kom i hus - selv om Holtet forsøgte at svare igen. Dermed er der igen skabt glæde og tro på, at SUB09 kan spille sig væk fra nedrykning.

SUB09-Holtet IF 2-1

Fodbold, jyllandserien, kvinder

Mål for SUB09: Camilla Porup, Sara Just Poulsen

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Haveejere vil være selvforsynende

Annonce