Annonce
Sport

Vigtigt med tidlig sejr i tæt række

For første gang som Viborg FF-træner vandt Jacob Neestrup over Kolding IF. Foto: Morten Pedersen
Viborg FF vandt sæsonens første hjemmekamp, og det var vigtigt, mener både træner og angriber.
Annonce

Fodbold: Cheftræner Jacob Neestrup reflekterede efter onsdagens 4-2-sejr over, at Viborg FF i sidste sæson dominerede i fem ud af seks halvlege mod Kolding, men alligevel tabte alle tre opgør.

Denne gang bølgede kampen frem og tilbage, men det var Viborg FF, som hev pointene i hus.

- Det her var den mest svingende kamp, som vi har haft mod Kolding, men vi fik tre point, og det er det vigtigste, sagde Jacob Neestrup efter matchen på Energi Viborg Arena.

Efter 1-1 mod Hobro i premieren glædende han sig over, at Viborg FF allerede i kamp to kunne smage sejrens sødme for første gang.

- Det er vigtigt, at den første sejr kom tidligt, og vi fik startet godt ud på hjemmebane. Hvis man tager sidste sæson med, så er det efterhånden mange gange, at vi har scoret fire mål, og det er vi selvfølgelig også tilfredse med, men det var unødvendigt, at vi begyndte at være lidt sjuskede i vores forsvarsspil i anden halvleg, sagde Jacob Neestrup.


Det er utrolig vigtigt at få en sejr tidligt i en sæson, som bliver rigtig, rigtig tæt.

Sebastian Grønning


Også Sebastian Grønning tillægger det stor betydning, at Viborg FF er kommet pointmæssigt godt fra land i den stærke 1. division.

- Det er utrolig vigtigt at få en sejr tidligt i en sæson, som bliver rigtig, rigtig tæt. Vi havde forberedt os godt, og vi skulle ud og følge vores koncept - og få den sejr. Det er vi glade for, at vi fik, sagde angriberen, som scorede til 3-1 kort før pausen.

Viborg FF spiller allerede igen på lørdag. Her venter Skive IK på hjemmebane.

Skibonitterne tabte onsdag med 0-2 til Silkeborg og har åbnet sæsonen med to nederlag uden selv at komme på måltavlen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce