Annonce
Rundt om Viborg

Vikar på plads i Vestfjends Pastorat

Jørgen Tjelle Holm står for gudstjeneste her i Vridsted Kirke den 15. december. Arkivfoto: Preben Madsen

Vestfjends: Der er nu ansat en sognepræst som vikar i Vestfjends Pastorat. Det er Jørgen Tjelle Holm, der senest har været vikar i Vorde-Fiskbæk-Romlund-Taarup-Kvols pastorat i en længere periode.

65-årige Jørgen Tjelle Holm blev uddannet præst i 1989 og kom derefter til Sct. Hans Pastorat under Dansk Kirke i Sydslesvig. Han var præst i Sydslesvig frem til februar 2013, hvor han blev ansat om præst og sømandspræst i Göteborg.

Han er ansat som vikar i stillingen, som sognepræst Caspar Wenzel Tornøe forlod i sommer for at tiltræde i et nyt embede i Holstebro Valgmenighed. Turi Roslund, der er formand for fællesrådet i Vestfjends Pastorat, oplyser til folkebladet, at det først nu har været muligt at få ansat en vikar, så Jørgen Husted, der også er sognepræst i pastoratet, har haft travlt, som hun siger. Vikariatet fortsætter, indtil der er ansat en ny sognepræst i pastoratet, oplyser Turi Roslund.

Man kan møde Jørgen Tjelle Holm, når der er gudstjeneste i Vridsted Kirke og højmesse i Fly Kirke søndag den 15. december.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce