Annoncørbetalt indhold

Vild med outdoor? Få den fedeste garderobe

Dette indhold er sponsoreret

Det er i den seneste tid blevet populært med outdoor aktiviteter, hvor man bruger det meste af tiden udenfor. Dette kan være alt fra fisking til trekking, klatring og kajakroning. Lige gyldigt hvilken outdoor sport du dyrker, er det vigtigt, at du er godt klædt på, til at komme ud i naturen uanset vind og vejr. Ligesom man ser med fitnesstøj, der også er kommet ind i modeverdenen er det samme skete med friluftstøj. Mærker som Fjällräven, North Face og Patagonia er blevet meget moderne. I denne guide viser vi dig vejen til de bedste mærker og pasforme uanset om du skal bruge nyt tøj til din outdoor-sport eller blot fordi tøjet giver et super sporty look.

1. Bukser Der findes rigtig mange steder, hvor du kan købe forskellige bukser, men leder du efter nogle af kvalitet, så køb outdoor bukser. Fjällräven laver andet end bare rygsække, og særligt deres bukser kan man købe i god kvalitet til en OK pris. Andre gode mærker til køb af outdoorbukser er Regetta, som både laver til mænd, kvinder og børn. Her kan man både få lange og korte bukser med masser af praktiske lommer. Men de bedst bedømte outdoor bukser er fra mærket Lundhags.

2. Hybridjakke Gennem nye metoder til fremstilling af sportsjakker med forskellige funktionelle materialer. Hybridjakker anvender en kombination af de bedste egenskaber fra alle materialer. Hydbridjakker er meget anbefalelsesværdige særligt til skitouring, hvor du under opstigning hurtigt begynder at svede, hvor hybridjakkerne tilbyder en god ventilation. Ved nedstigning skal overkroppen være beskyttet mod kulde og ind, her er jakkerne vindtætte og velisolerede. Her er de bedst bedømte hybridjakker fra Regetta.

3. Fleecepullovers En uundværlig item i en outdoor garderoben er fleecen. En fleece er ikke særlig bæredygtigt i sit materiale, og det anbefales derfor at købe en brugt, hvis man kan. En fleece er tilgængelig bæredygtig ved ikke at skulle vases så ofte og er elsket på grundt af dens blødhed, der føles behageligt mod huden. Patagonia er populært mærke indenfor fleecetrøjer, men også mærkene Columbia Regetta er populært.

4. Windbreaker En windbreaker er særlig genialt i Danmark, hvor vinden altså blæser temmelig ofte og derfor føles koldere end det reelt er. Populære mærker indenfor windbreakers er Marmot, RAB og Columbia. Den bedst bedømte windbreaker er Haglöfts Trek Shield Jakke.

5. Handsker Alt efter hvilken sport du dyrker er handsker et ideelt tilbehør om vinteren, så du undgår frosne fingre og lettere kan bruge eventuelt udstyr, såsom en fiskestang eller bare at bære en brændestabel. Handsker formet som luffer er gode til de ekstra kolde temperaturer, hvis du skal på vandretur i Norge eller være udenfor i flere timer ad gangen. Populære vanter finder du hos Hestra og Norrøna, samt handsker fra Regetta og Campz. De bedst bedømte handsker er half-fingers fra Black Diamond samt håndledsvarmere fra True Black.

6. Undertrøjer Når vi i forvejen er ved kulde, er en undertrøje også ideelt. Det tøjlag som man bærer direkte på huden er det vigtigste, også kaldet baselayer. Der findes mange forskellige funktionelle undertrøjer og de mest solgte ommer fra Woolpower, hvor de bedst bedømte kommer fra Odlo.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.