Annonce
Bjerringbro

Vind en bil: Bjerringbro Chancen har stadig lodder

På grund af corona'en må Bjerringbro FH finde på andre aktiviteter for at skaffe penge, i december var der  juletræssalg ved Bjerringbro Idrætspark, og Bjerringbro Chancen bliver ikke helt som den plejer. Arkivfoto: Johnny Pedersen
Bjerringbro FH har online lodtrækning om en bil og 181 andre gevinster 18. april

Bjerringbro: Ring efter en gevinst. Sådan kan man meget forenklet beskrive Bjerringbro FHs anstrengelser for at få solgt de sidste lodder til årets Bjerringbro Chancen.

Det lokale lotteri med en bil, en Toyota Aygo som hovedgevinst plejer at være det store trækplaster på Handels- og familiemessen i Bjerringbro Idræts- & Kulturcenter, men lotteriet er også en pæn indtægtskilde for Bjerringbro FH.

I år er messen som bekendt aflyst på grund af corona-restriktionerne, men håndboldfolkene gennemfører alligevel lotteriet med i alt 6.000 lodsedler. Der er udtrækning søndag 18. april, og forretningsfører for Bjerringbro FH Henrik Bangshøi er fortrøstningsfuld med hensyn til at få solgt de sidste 700-800 lodsedler, som normalt sælges ved messen.

Annonce

Streaming

Som de tidligere år har alle klubbens 300 medlemmer hver fået en bunke lodsedler, som de skal sælge. Men Bjerringbro FH har også solgt lodsedler via sin facebookside, hvor folk har bestilt lodsedler, som Søren Wulff fra Bjerringbro FH så er kørt ud med. Folk længere væk som blandt andet i Kolding har fået et foto sendt af lodsedlerne og kan så deltage på den måde.

Foreningen arbejder i øjeblikket på en plan for, hvordan udtrækningen kan følges af flest mulig mennesker.

- Vi har styr på at kunne streame udtrækningen på både vores facebookside og Youtube. Nu arbejder vi på en løsning, så vi også kan sende det på Bjerringbro Kabelnet, som har en tv-infokanal, hvor Bjerringbro Kirke har sendt gudstjenester på, og den kanal når ud til 2500 husstande, siger Henrik Bangshøi.


Vi har styr på at kunne streame udtrækningen på både vores facebook side og Youtube, nu arbejder vi på en løsning, så vi også kan sende det på Bjerringbro Kabelnet, som har en tv-kanal, hvor Bjerringbro Kirke har sendt gudstjenester.

Henrik Bangshøi, forretningsfører Bjerringbro FH.


Annonce

182 gevinster

- Ved udtrækningen til messen plejer der at være mellem 1.000 og 1.300 mennesker, men det kan jo ikke lade sig gøre i år, så vi må gøre det på en anden måde. Og ja vi skal nok få solgt alle lodder, om ikke andet må bestyrelsen købe de sidste, så vi kan få udsolgt, tilføjer han.

Foruden bilen er der også mulighed for at vinde andre flotte præmier, i alt er der præmier for 230.000 kroner fordelt på 182 gevinster. Det er lidt mere end i 2020, hvor messen blev gennemført en uge, før hele landet lukkede ned på grund af corona-pandemien.

Bjerringbro Chancen så dagens lys nogle år før, man holdte den første messe, men siden 2015 er vinderne under stor festivitas blevet udtrukket i forbindelse med messen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF

Dobbelt målscorer i stor VFF-sejr: Er mest ærgerlig over, at jeg ikke laver det tredje

Viborg FF For abonnenter

Karakterbogen: Topscorer og legendekandidat blandt de bedste mod Fredericia

Viborg FF

VFF med sikker sejr i jubilæumsfejring: Deble tilbage på måltavlen

Annonce