Annonce
Debat

Vindmøller. Masser af spørgsmål

Læserbrev: Vindmølleprojektet i Faldborgdalen blev i torsdagsavisen taget under kærlig behandling af Kurt Thomsen, Demstrupvej 36. Jo, han havde masser af spørgsmål. Kalder dem for åbne. Jeg ved ikke lige, hvad han mener med det. Han havde dog mindst lige så mange meninger om projektet.

Nu ligger Demstrupvej et pænt stykke vej fra Faldborgdalen og stedet for mølleprojektet. Mindst 2,5 km endda. Hvorfor dog denne voldsomme interesse for projektets økonomi?

Med sine 20 års erfaring med opstilling af møller til både vands og til lands føler han sig kaldet til at udbrede sig om mølleprojektet i Faldborgdalen. Jeg skal ikke vurdere på, hvor klog Kurt Thomsen er på sagerne. Jeg vil foreslå ham at sende alle sine spørgsmål og meninger til projektets initiativtagere. Det kunne måske hjælpe dem til at forbedre projektet.

Ligeså kunne kommunens forvaltning sikkert også få nytte af dem, nu Kurt Thomsen har så god erfaring med vindmølleopsætning og ved så meget.

Men jeg kan ikke lige se, hvorfor mange af de her spørgsmål plager Kurt Thomsen. Han er jo ikke involveret i projektet, med mindre altså han har planer om at købe anparter.

Han har arbejdet med vind i over 20 år, skriver han til sidst i indlægget. Vindmøllestrøm er fin, og han er med på, at Viborg kommune giver tilladelser til mølleprojekter.

Og den kloge vindmøllemand Kurt Thomsen slutter af med disse visdomsord:

"Vi skal vælge de gode projekter, som er gennemskuelige, logiske og kommercielt interessante for os - kommunen og dens indbyggere." Det lyder nærmest som om, Kurt Thomsen ligefrem er med til at bedømme og vælge vindmølleprojekter. Og Tolstrup mølleprojekt kan ikke vælges! Hvorfor dog ikke?

Åbenbart fordi Kurt Thomsen ikke kan finde/få svar på en masse spørgsmål om mølle-projektet, og det lever kort og godt ikke op til hans standard. Jeg kan ikke svare på spørgsmålene, gad vide om andre af avisens læsere kan?

Hvorfor i alverden skal vi så belemres med dem?

Men jeg kan konstatere, at selvom Kurt Thomsen tilsyneladende ikke er modstander af vindmøller, så er han modstander af projektet med de 3 vindmøller på det sted i Falborgdalen, der ligger 2,5 km fra hans bolig.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce