Annonce
Viborg

Virksomhed ligger stille, men står stærkt

Jacob P. Jensen er meget tilfreds med Jysk Displays årsregnskab.
Jysk Display i Viborg præsterede et fint regnskab for 2019.
Annonce

Viborg: Mange vil nok mene, at hvis man lever af at bygge stande på messer, så ser det noget sort ud i denne tid, hvor verden er lukket ned, og der absolut ikke er nogen messer at arbejde med. Men Viborg-virksomheden Jysk Display føler sig godt rustet.

- Siden årsafslutningen er hele verden blevet ramt af Corona-pandemi. Der er forsamlingsforbud, og messer bliver aflyst over hele verden. Det vil naturligvis komme til at påvirke Jysk Display i 2020, men en stærk organisation med en styrket egenkapital kombineret med kapitalfondsejerskab gør, at Jysk Display står klar til at servicere såvel eksisterende som nye kunde når verdenen igen åbner op, oplyser virksomheden i forbindelse med offentliggørelsen af regnskabet.

Virksomheden har i starten af 2019 ansat ny administrerende direktør og igangsat en række strategiske tiltag, som har vist sin effekt, og som forventes at styrke virksomheden yderligere i de kommende år.

Årets resultat før skat steg med 34% fra et overskud på 4,3 millioner kroner til et overskud 5,7 millioner kroner.

- 2019 har været et omstillings år for Jysk Display A/S, hvor fokus har været på en stabilisering af driften. Der er kommet godt styr på forretningsgangene, og der opleves rigtig god energi i hele organisationen. Resultatet har betydet at egenkapitalen er øget, og soliditetsgraden nærmer sig 25%. Vi er meget tilfredse med den udvikling der er sket i 2019, siger Jacob P. Jensen, CEO i Jysk Display.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Navne

International hæder til lokal kunstner

Coronavirus

Live: Norsk opgørelse viser, at ni ud af ti coronadøde havde kronisk sygdom

Viborg HK For abonnenter

VHK sitrer og spirer - erfaren cheftræner kan skimte sølvtøj og Champions League i de kommende sæsoner

Annonce