Annonce
Viborg

Virtuelt "Bedsteræs" i Viborg: Løb sammen med dit barnebarn til fordel for indlagte børn

Der er mulighed for god afstand, når "Bedsteræset" løber af stablen i virtuel format. Pressefoto
Tag børnebørnene eller bedsterne i hånden og løb eller gå en tur i weekenden den 15. og 16. august. Så er du med til virtuelt "Bedsteræs" blandt andet til fordel for Legeheltene.
Annonce

Viborg: I en tid hvor mange børnebørn og bedsteforældre har været adskilte, inviterer Børneulykkesfonden til virtuelt "Bedsteræs" i weekenden den 15. og 16. august.

I stedet for at samle tusindvis af mennesker ved en startlinje, hvor de skal løbe skulder ved skulder og dele baciller med et væld af fremmede, foregår ræset "sammen hver for sig". Man kan derfor løbe lige der, hvor det passer én - også i Viborg.

- At bevæge sig og være fysisk aktiv er vigtigt uanset alder, siger generalsekretær hos Børneulykkesfonden, Henriette Madsen og tilføjer:

- Til virtuelt "Bedsteræs" skal det ikke handle om at komme først igennem distancen. Vi håber derimod, at vi med dette initiativ kan skabe rammerne om en hyggelig dag fyldt med smil, grin og lidt sved på panden.

Og grin kan der hurtigt blive masser af. For undervejs på ruten -  du bestemmer selv om den er én, tre eller fem kilometer lang - er der forskellige aktiviteter og øvelser at udføre.

Tilmelding koster 100 kroner. Så får man tilsendt en "Bedsteræs"-pakke, der blandt andet indeholder forslag til sjove aktiviteter og et afkrydsningskort, så man kan holde styr på, hvilke aktiviteter der er lavet.


Til virtuelt "Bedsteræs" skal det ikke handle om at komme først igennem distancen. Vi håber derimod, at vi med dette initiativ kan skabe rammerne om en hyggelig dag fyldt med smil, grin og lidt sved på panden.

Henriette Madsen, generalsekretær hos Børneulykkesfonden


Løbet afholdes til fordel for Børneulykkesfondens forebyggende arbejde og initiativet Legeheltene, der skaber aktiv leg og bevægelse for de indlagte på de danske børneafdelinger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

Viborg FF-anfører glad for ekstra præstationspres - nu er der ingen undskyldninger

Viborg

Snart kommer turen til Preislers Plads

Bjerringbro

Læge smittet med coronavirus - lægehus kører på nødberedskab

Annonce