Annonce
Sport

VLTF hentede overraskende sejr over Esbjerg

VLTF hentede en overraskende sejr over Esbjerg.

1. division, herrer: Tennisherrerne fra Viborg Lawn Tennis Forening hentede en lidt overraskende sejr, da Esbjerg blev slået med 4-3.

Hjemmeholdet var ikke spået mange chancer mod et stærkt Esbjerg-hold, som hører til noget højere oppe i rækken.

Gæsterne blev dog på kampdagen ramt af et afbud fra førstesinglen og holdkaptajnen. Dermed stod det klart, at VLTF ville vinde fjerdesinglen og andendoublen uden kamp.

Kampen fik et lidt specielt forløb, da tennisanlægget på Liseborg blev ramt af et voldsomt regnskyl, som satte banerne under vand. Derfor blev de to hold enige om at afvikle kampen på den indendørs bane.

Det generede tilsyneladende ikke de talentfulde Esbjerg-spillere, som viste sig meget stærke i første- og andensinglerne, hvor Dennis Rasmussen og Kristian Dahl blev besejret. Til gengæld havde Viborgs holdkaptajn David Langberg ingen problemer med at slå sin modstander med 6-0, 6-2.

Førstedoublen med David Langberg og Dennis Rasmussen endte dog med at tabe, og dermed stod der 3-3. Kampen skulle derfor afgøres i et såkaldt "Golden Match tiebreak" - og efter en særlig proces endte det med, at det blev tredjesinglen med David Langberg, der skulle i aktion. Han svigtede ikke. Med en sejr på 10-5 sikrede han VLTF sejren og et ekstra point.

VLTF er fortsat en del af en særdeles tæt bundkamp, hvor tre klubber ser ud til at skulle kæmpe om at undgå nedrykningen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Navne

Tidligere byrådsmedlem for SF er død

112

Sigtelse: Psykisk syg forsøgte at dræbe med en 30 centimeter lang køkkenkniv

Annonce