Annonce
Læserbrev

S-medlem i hårdt angreb på viceborgmester: Voksenmobning i Socialdemokratiet i Viborg

Dorthe Valentin.

Læserbrev: Svar til Per Møller Jensen. Nok er blevet nok, nu må jeg tage bladet fra munden. Jeg og flere, jeg kender, har overvejet at melde os ud af S, på grund af den opførsel, som Per Møller og andre har lagt for dagen.

Per Møller skriver, at S ligger, som de har redt, han skulle måske ikke kun have redt op til Karin Gaardsted, men støttet begge kandidater i stedet for at tale medlemmernes valg af Mette Nielsen ned, både i aviser og på tv, det er til at blive frustreret over at høre/se på.

Viborg Østkredsen har opstillet Mette Nielsen og valgt hende flere gange som sin folketingskandidat..

Hvad alverden giver Per Møller ret til – fordi han sidder i byrådet – respektløst at nedgøre halvdelen af Socialdemokratiet i Viborg? Hvad bilder han sig ind? Og det samme gælder de såkaldte ”gode byrådskollegaer”, som står på billedet bag Karin Gaardsted.

Det tangerer til voksenmobning af en kollega, og det er meget lidt kønt at se en byrådsgruppe lave den slags mobning. Efter min mening burde de stå bag begge kandidaterne!

Jeg håber, flere andre socialdemokrater i Viborg vil huske de forskellige byrådsmedlemmers opførsel, næste gang der skal vælges personer til forskellige ”tillidsfulde” hverv.

Mon ikke der er nogen, der skal kigge lidt mere på de valgtal, for Karin Gaardsted skulle da ha haft noget større fremgang for at få flere stemmer end Anne Paulin fra Skive, som jo allerede fik flere stemmer ved sidste valg.

Jeg tror ikke Karin Gaardsted var blevet valgt, uanset om Mette Nielsen havde været opstillet eller ej.., så det er for let at give Mette Nielsen skylden for det.

Det ville nok være en god ting med lidt selvransagelse, for både Per Møller, der kan starte med at se på sig selv, og al den ballade, han har lavet, både i aviser og på tv, siden Mette Nielsen blev opstillet som folketingskandidat, og Karin Gaardsted skulle måske have fortalt i sin valgkampagne om de ting, hun har opnået for Viborg og omegn, i den tid hun var på borgen!

Annonce
Forsiden netop nu
Viborg HK For abonnenter

Karakterbogen: Flere spillere scorer højt efter forgæves fight

Annonce