Annonce
112

Voldsom brand i skorsten: Kunne fylde en trillebør med aske og sod

Brandvæsenet rykkede onsdag formiddag talstærkt ud til Rs. Hansens Alle i Bjerringbro, hvor en voldsom skorstensbrand var brudt ud. Foto: Midtjysk Brand og Redning.

Bjerringbro: En trillebør fuld med aske, sod og andet skidt blev onsdag formiddag fjernet fra en skorsten på Rs. Hansens Alle i Bjerringbro.

Omkring klokken 10 var den store mængde snavs skyld i en større brand i skorstenen, som fik brandmandskaberne fra både Bjerringbro og Viborg til at rykke ud til murermestervillaen.

Beboerne havde netop fyldt brændeovnen, men klokken 10 kunne de så konstatere, at det brændte kraftigt fra skorstenen.

- Og det må vi medgive dem, siger indsatsleder fra Midtjysk Brand og Redning, Anders Dahl Jensen.

- Vi har cirka fejet en trillebør aske, sod og andre partikler ud af skorstenen, og vi er stadigvæk i gang med at forsøge at rense den. Det var en stor og kraftig skorstensbrand, så vi er stadig på stedet, og det vil vi nok være en halv time endnu, siger han, da folkebladet taler med ham klokken 11.30.

Det tog ikke lang tid for brandfolkene at få den brændende skorsten under kontrol, og indsatslederen fortæller, at hverken mennesker, dyr eller bygninger har været i fare ved branden.

- Skorstenen har dog taget skade. Den må ikke bruges, før den er kølet af, og skorstensfejeren har været og kontrollere den, siger Anders Dahl Jensen.

Hverken mennesker, dyr eller bygninger kom til skade ved branden, oplyser indsatsleder Anders Dahl Jensen. Foto: Midtjysk Brand og Redning.
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg For abonnenter

Varmestue-leder: Skattelettelser ser ikke pæne ud, når vi, der laver socialt arbejde på bunden, skal til at reducere

Viborg FF

Viborg FF skal skrue tiden tilbage til januar og februar

Annonce