Annonce
Rundt om Viborg

Video: Voldsom brand ved Karup - røgen kunne ses 15 kilometer væk

Karup: Midtjysk Brand og Redning er tirsdag eftermiddag i fuld gang med at slukke en brand på Nørrehedevej ved Karup.

Folkebladets journalist er rykket ud til stedet og melder om, at røgen kunne ses cirka 15 kilometer væk.

Der er tale om en trelænget ejendom. To af bygningerne er næsten helt væk. På selve huset er første sal næsten helt væk. Lige nu kæmper brandfolkene for at redde mest muligt fra stuen.

Klokken cirka 16.30 oplyser indsatsleder Anders Dahl Jensen, at man nu er i gang med efterslukningen. Brandfolkene har rekvireret en kran, så man kan pille tagkonstruktionen ned for at slukke ildlommer under taget. Der forestår stadig et par timers efterslukning på ejendommen.

- Bygningen er totalskadet og mere eller mindre nedbrændt. Der er ikke noget af værdi tilbage, og brandårsagen er det umuligt at sige noget om på nuværende tidspunkt. Politiet vil have teknikere herud for at undersøge det nærmere, siger han.

Der kom ingen mennesker eller dyr til skade ved branden.

Taget og første sal i huset var helt ødelagt. Der var dog stadig mulighed for, at de Midtjysk Brand og Redning kunne redde dele af værdierne i stuen.
Alarmen gik klokken 12.01 hos Midtjysk Brand og Redning. Da de ankom til stedet, var to af de tre bygninger allerede overtændte. Foto: Thomas Kjær Pedersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce