Annonce
Viborg

Fik klippet håret af og stukket kniv i benet: Voldsorgie mod ung mand i Viborg-lejlighed

Det var i et af de røde lejlighedskomplekser på H.C. Andersensvej, at volden foregik. Foto: Thomas Kjær Pedersen
Den sidste i et firkløver, som natten til fredag i flere timer udsatte en mand for vold og ulovlig tvang på H.C. Andersens Vej, er fængslet.

Viborg: Et veritabelt voldsorgie krydret med frihedsberøvelse, ulovlig tvang og afpresning, udspillede sig nogle timer fra torsdag aften til fredag morgen i sidste uge i en lejlighed på H. C. Andersens Vej.

Det fremgik af de sigtelser, som en 23-årig mand fra Viborg torsdag formiddag blev præsenteret for, da han blev fremstillet i et grundlovsforhør ved Retten i Viborg. I den samme sag er tre jævnaldrende unge fra Viborg fængslet frem til den 1. august.

Mens den 23-årige har holdt sig skjult for politiet, blev de tre øvrige allerede anholdt fredag formiddag og fængslet efter et grundlovforhør dagen efter.

Politiet vidste dog godt, hvem de skulle lede efter, og onsdag formiddag gik den ikke længere for den 23-årige. Stadig iført shorts og tofarvet sweetshirt som han var iført ved anholdelsen, sad han i vidneskranken og lyttede til anklagerens sigtelser, som han efterfølgende ikke ville vedgå.

Det er også barske sager, som politiet nu videre efterforsker. Udgangspunktet er, at der torsdag aften var samlet en flok unge i lejligheden på H. C. Andersens Vej. På et tidspunkt kammer en form for uenighed mellem de fire fængslede og lejlighedens beboer over. Han bliver udsat for vold i form af slag, men også grov vold ved at blive brændt med cigaretter og stukket i benet med en kniv.

Endvidere fik han klippet håret af, og inden for nogle timer blev han under ulovlig tvang frihedsberøvet i sit eget hjem. I den periode blev han også tvunget til at tage seks striber amfetamin, inden de formodede gerningsmænd ringede til voldsofrets mor og afpressede hende for penge. Hun overførte 4500 kroner til afpresserne.

Af hensyn til den videre efterforskning blev den 23-åriges forklaring afgivet bag lukkede døre. Der er vidner som endnu ikke er afhørt til sagen og derfor ikke skal have kendskab til, hvad der er blevet sagt i retten. Desuden skal politiet have styr på nogle telefonopkald, som er interessante for sagen.

Den 23-årige blev fængslet frem til den 1. august.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce