Annonce
Viborg

Voldssigtet: 35-årig mand varetægtsfængslet i fire uger

En 35-årig mand blev torsdag varetægtsfængslet i fire uger ved Retten i Viborg. Manden er sigtet for at have overfaldet og truet en 56-årig. Begge er fra Viborg. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Efter to volds- og trusselsepisoder er en 35-årig mand fra Viborg torsdag blevet varetægtsfængslet for vold og vidnetrussel.

Viborg: Det er angiveligt uoverensstemmelser og en gæld, der har ført til, at en 35-årig mand fra Viborg nu sidder varetægtsfængslet for at have overfaldet og dernæst truet en 56-årig mand, der ligeledes bor i Viborg.

Den 35-årige blev fængslet torsdag efter efter grundlovsforhør, der førte til, at han foreløbig skal sidde bag tremmer de næste fire uger.

Ifølge anklager Anna Søndergaard fra Midt- og Vestjyllands Politi skylder den 56-årige penge til den 35-årige. Den 12. marts mødtes de to mænd, og en uenighed om gældsafviklingen førte ifølge det oplyste til tumult, hvor den yngste af mændene skubbede til den ældste.

Den 56-årige anmeldte derefter den 35-årige for vold, og i den forbindelse blev sidstnævnte kaldt ind til afhøring hos politiet i tirsdags den 6. april. Efter forhøret kontaktede manden igen skyldneren, der ifølge sigtelsen blev truet med tæsk, hvis han ikke trak volds-anmeldelsen fra marts tilbage.


En uenighed om gældsafviklingen førte ifølge det oplyste til tumult


Det gjorde den 56-årige dog ikke. I stedet anmeldte han den 35-årige for at have truet ham. Og det førte altså til anholdelse og varetægtsfængsling for vold og vidnetrussel.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce