Annonce
Rund om Viborg

Vridsted IF er klar med brændertræf

Flyvestation Karup har i en årrække lagt asfalt til brændertræf. Nu holder Vridsted IF også et brændertræf - måske knap så vildt. Arkivfoto: Morten Dueholm
Det gælder om at prøve nyt for at samle byen om idrætsforeningen, lyder det fra formanden for Vridsted IF. Her står foreningen i slutningen af april for et lokalt brændertræf.

Vridsted: Med svagt faldende medlemstal så gælder det om at kaste sig ud i noget nyt for at samle byen om den lokale idrætsforening.

Det mener man hos Vridsted IF, hvor foreningen den 27. april for første gang inviteret til brændertræf.

- Vi vil rykke på den efterspørgsel, der er hos medlemmerne og lokale, og så må vi også kaste os ud i nye projekter. Det er en af vores unge medlemmer, der har foreslået brændertræffet, så nu prøver vi. Og skal man så købe 100, 1000 eller 10.000 pølser til sådan et arrangement. Det ved vi ikke, for det er svært at sige, hvor mange der vil komme. Mange har meldt sig interesseret på Facebook, og vi håber da på et par hundrede, siger Morten Kleinstrup, der er formand for Vridsted IF.

Her har man netop holdt generalforsamling, hvor Morten Kleinstrup også i sin beretning lagde vægt på, at man ønsker mere liv både til glæde for idrætsforeningens medlemmer og for byen generelt. Derfor har man i året løb også investeret i en storskærm, så man kan samles ved store sportsbegivenheder eller lignende i idrætsforeningens lokaler i Vestfjendshallen.

- Vi er i det hele taget klar til at støtte nye initiativer, også selvom det ikke er sikkert, at det er noget, vi får overskud ud af, siger Morten Kleinstrup.

Annonce
Vridsted Idrætsforening arrangerer brændertræf i slutningen af april. Arkivfoto: Morten Dueholm

Sund forening

Vridsted IF er som han siger en sund forening med en sund økonomi og overskud og lige knap 500 medlemmer fordelt på sportsgrenene fodbold, håndbold, badminton, crossgym og så motionscentret i hallen, og yoga er også blandt tilbuddene. De små årgange kan dog godt mærkes og medlemstallet er altså svagt faldende - særligt er der færre, der vil dyrke de klassiske holdsporter og større interesse for individuelle tilbud.

Det er også baggrunden for, at man begyndte at tilbyde crossgym, og for man at fik indrettet motionscenter i hallen i sin tid, og altså for at man nu prøver sig med Vridsted Træf lørdag den 27. april

Her vil der være dækafbrænding - det vil sige hjulspind på køreplader - udstillingsbiler og motorcykler og så er der mulighed for rullefelts-test af biler.

I sin beretning sendte Morten Kleinstrup også en tak til klubbens frivillige, og opfordrede til, at man melder ind undervejs, hvis der er ting men gerne vil have gjort anderledes frem for at vente - til fælles bedste for foreningen, som han siger.

Årets Viffere blev også kåret blandt et usædvanligt stort felt. Det blev Janni Klausen og Majbritt Bavnshøj for deres arbejde i udvalget for ungdomshåndbold.

I ledelsesgruppen for Vridsted IF gik aktivitetsformand Christina Tejsner ud og blev erstattet af Ann Witte Rasmussen, og der var genvalg til Morten Kleinstrup og økonomiformand Birte Mark. Også Søren Odgaard og Jakob Hammerum Jensen er med i ledelsesgruppen som supplerende medlemmer.

Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF For abonnenter

Fra druk til dedikation: - Jeg vil hellere trues med en ni millimeter Glock end have den besked igen

Viborg

Haveejere vil være selvforsynende

Annonce