Annonce
Rundt om Viborg

Vridsted IF får støtte til ny scoringstavle

Vridsted IF har fået støtte til indkøb af en ny scoringstavle. Arkivfoto: Morten Dueholm
Med støtte fra DIF og DGI's foreningspulje har Vridsted IF nu fået en ny scoringstavle.

Vridsted: Vridsted Idrætsforening har fået bevilget 24.000 kroner i støtte fra DIF og DGI's foreningspulje. Med bevillingen har Vridsted Idrætsforening få installeret en ny scoringtavle i erstatning for den gamle, hvor kun dele af segmenterne var synlige.

Alle udvalg med håndbold i spidsen ser især frem til, at Vridsted nu har en mere tidssvarende og frem for alt mere driftsikker scoringstavle.

I Vridsted Idrætsforening glæder formanden og brugerne af scoringstavlen allerede over det, at kunne tilbyde en tidssvarende og driftsikker løsning - og forhåbentlig byde velkommen til en masse nye ansigter i foreningen grundet de nye muligheder.

"Der er sket et skifte fra de klassiske holdsportsgrene til mere individuelle trænings-forme som Cross-gym med mere. Vridsted IF forsøger at følge dette skifte og fastholde foreningens mål: At skabe gode rammer til udøvelse af idræt og kulturelle aktiviteter, for derved at fremme det gode kammeratskab i lokalsamfundet", udtaler Morten Kleinstrup, der er formand for Vridsted IF, i en pressemeddelelse.

Cross-gym har allerede taget de nye features fra den nye scoringstavle i brug til interval træning, og det er et håb, at andre aktiviteter også finder de nye muligheder brugbare.

Annonce

Støtter foreningsidrætten

Vridsted IF har altså fået en støttebevilling på 24.000 kroner fra DIF og DGI's foreningspulje.

Herfra uddeles der årligt omkring 44 millioner kroner til projekter i idrætsforeninger. DIF og DGI's foreningspulje kan støtte lokale projekter i idrætsforeninger, eksempelvis til medlemsrekruttering, udvikling af nye aktiviteter eller løft af trænerkompetencer. Puljen kan søges om op til 300.000 kr., men langt størstedelen af puljens bevillinger ligger mellem 10.000 og 30.000 kr. Puljens midler kommer fra de såkaldte "Spillehalsmidler", som Venstre, Liberal Alliance, Det Konservative Folkeparti, Socialdemokratiet, Dansk Folkeparti, Radikale Venstre og SF har afsat til lokalforeningspuljer til støtte for det frivillige foreningsliv i Danmark.

Alle idrætsforeninger kan søge støtte fra DIF og DGI's foreningspulje.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Sådan undgår du at få coronavirus: Tag bare til Norditalien, men kram ikke en italiener

Rundt om Viborg

Afviser igen Apple-indblanding: Mail puster til konspirationsteori om Tjele-vindmøllerne

Viborg FF For abonnenter

Flere mandetimer til fysisk træning skal hjælpe unge spillere med vanskeligt spring

Rundt om Viborg

Konservative vil ikke lade sig presse: Siger nej til vindmøllepark

Annonce