Annonce
Viborg

Wagner går fri af nedskæring: - Vi havde aldrig forventet at lukke

Mads Lynge - her i front foran Mads Langhoff-Jensen - frygtede aldrig rigtig for, at Wagner i Viborg skulle lukke. Arkivfoto: Morten Pedersen
Virksomheden bag Wagner og Tøjeksperten meldte for en uge siden ud, at 20 ud af 84 butikker skulle lukke. Nu er det endegyldigt besluttet, at Wagner i Viborg er blandt de 64 butikker, der fortsætter.
Annonce

Viborg: I Sct. Mathias Centret ligger Danmarks største Wagner-butik.

Men ingen er jo som bekendt større, end at de ikke kan ligge ned.

Alle Wagner-butikker, som er en del af PWT Group, var nemlig i farezonen for at skulle lukke i en rekonstruktion af tøjvirksomheden, der er ekstra hårdt ramt ovenpå corona-krisen.

Fra hovedkontorets side ønskede man af respekt for medarbejderne ikke at melde noget ud, før alle beslutninger var truffet, og derfor ville man heller ikke sige, om nogle butikker var sikret overlevelse.

Men Wagner i Viborg er ikke bare stor - den er også veldrevet - og derfor frygtede souschef Mads Lynge aldrig rigtig for forretningens liv.

- Det er dejligt, at det nu er slået endegyldigt fast. Men vi har været ganske sikre på, at det nok skulle gå for vores butik, siger Mads Lynge, der oplevede en del henvendelser, efter avisen skrev om den potentielle lukning.

- Der kom folk forbi, som havde penge til gode, og folk som skulle bruge konfirmationstøj. Det var stille og roligt, men vi kunne godt mærke, at vores kunder var bekymrede.

Nu ser Mads Lynge frem til, at der kommer ro på - eller nærmere godt gang i den - efter en svær periode.

- Vi har heldigvis kunnet mærke, at vores kunder har haft et behov, for det har været en fantastisk genåbning. Jeg havde forventet, at folk ville være bange, og det blev en meget rolig opstart, men der har været gang i den, og det har helt generelt bare været dejligt at opleve kunderne, der både har vist hensyn og været glade for at kunne handle igen, fortæller Mads Lynge.

Selvom butikken består, kan en rekonstruktion betyde færre arbejdspladser. PWT Group udtaler sig ikke om de individuelle medarbejderforhold, men marketingdirektør Brian Børsting har følgende kommentar til Viborg-afdelingen.

- Vi er selvfølgelig super glade for, at selskabet er reddet, og i Viborg betyder det konkret, at Wagner fortsætter, som folk kender den. Det er en rigtig god nyhed, og det er dejligt, at vi kan betrygge både kunder og medarbejdere på, at Wagner Viborg naturligvis fortsætter, siger Brian Børsting.

Mens Wagner i Viborg var blandt de butikker, der kunne være ramt af lukning, var Tøjeksperten Døssing aldrig i fare, da denne butik er selvejet af Michael Døssing og Morten Andersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

En farlig mand har sagt farvel - en hurtig afslutning på et rigtig godt kapitel

Annonce