Annonce
Viborg

Har fået første opgave for Bach Gruppen: Wagners nye løve-investering rykker til Viborg

Freeway-direktør Mia Wagner og Louise Holm fra Sales Styling. Foto: DR
Firmaet Sales Styling får jysk base i Viborg og har allerede udført en opgave for Bach Gruppen.

Viborg: I torsdagens udgave af "Løvens Hule" foretog Freeway-direktør Mia Wagner sæsonens anden investering, og den investering sætter sine klare aftryk i Viborg.

Sales Styling, som Freeway har investeret i, får nemlig sin jyske base i Viborg, hvor firmaet allerede har udført sin første opgave for Bach Gruppen.

Sales Styling har specialiseret sig i at levere indretninger, hvor et professionelt stylingteam indretter og fotograferer boliger, så de kan vise sig fra deres bedste side i salgsmaterialet og blive solgt hurtigere. Møblerne kan også lejes, så boligen er fremvisningsparat, og så kan man også få hjælp til indretning af sit hjem uden salg for øje.

Det har Bach Gruppen fået gjort i Sønæshave, hvor en stor del af de 42 rækkehuse stadig står tomme. Bach Gruppen har tidligere med stor succes benyttet Sales Styling i København.

- Vi er glade for, at Louise Holm (stifter af Sales Styling, red.) og hendes team har indrettet et prøvehus, folk kan besøge. Når Sales Styling kommer med deres fantastiske setup, hjælper de kunderne med at kunne se huset eller lejligheden som et hjem, siger underdirektør Benjamin Galacho fra Bach Gruppen i en pressemeddelelse fra Freeway.

Viborg er perfekt

Også Freeway-direktør Mia Wagner glæder sig i pressemeddelelsen over, at hendes nyeste investering så at sige vil præge bybilledet.

- Det glæder mig meget, at Freeways deltagelse i "Løvens Hule" nu viser sig konkret i Viborg. Viborg er det helt rigtige valg for Sales Styling. Jeg er stolt af min hjemby, og det bliver fedt at kunne følge Sales Stylings udvikling helt tæt på, siger Mia Wagner, der ikke uventet får opbakning fra Sales Stylings direktør.

- Jeg er stolt af, at Sales Styling er vokset så meget, at vi nu også kan tilbyde salgsstylinger i Jylland. Viborg er som Freeways hjemby og med sin placering lige i hjertet af Jylland det perfekte valg, siger direktør Louise Holm.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce