Annonce
Bjerringbro

WH Huset har lukket sin fysiske butik

Elin Pedersen har travlt med at pakke og sende varer fra sin webshop. Privatfoto
Elin Pedersen har nu travlt med at sælge dametøj fra sin netbutik.

Bjerringbro: Skal vi fortsat holde åbent? Eller skal vi lukke? Det spørgsmål stiller mange forretningsdrivende sig selv i disse dage. En af dem er ejeren af WH Huset i Bjerringbro Elin Pedersen.

Onsdag formiddag meddelte hun i en lille film på Facebook, at butikken var åben, men døren låst, så man kunne banke på og komme ind. Klokken 17.15 var hun klar med en ny opdatering, nemlig at den fysiske butik er lukket, kun webshoppen har åbent.

- Som Mette Frederiksen sagde på tv, så kommer vi alle til at tage forkerte beslutninger. Og jeg har nu besluttet at lukke den fysiske butik indtil videre. Det er en meget mærkelig situation, vi alle sammen står i. Jeg håber det bedste for jer, lød beskeden fra Elin Pedersens privatadresse, hvor den sorte labrador Odin stod modløs og trist.

Torsdag var så første dag med en helt lukket butik.

- Det var meget svært for mig onsdag. Da der kom kunder, som fortalte, at de var ude for kigge, fordi de var sendt hjem fra arbejde. De bør jo blive hjemme i den her situation, siger hun.

Selv om døren nu er helt låst, så er der travlt i butikken.

- Heldigvis har vi en velfungerende webshop, som vi nu lægger alle vores kræfter i, for der er jo stadig omkostninger ved at have en fysisk butik, selv om den er lukket. Vi arbejder med nye ideer til webshoppen, og vi har travlt med at pakke og sende varer afsted, så folk har lidt at trøste sig med, siger hun.

Selv om der lige nu er travlt, så er hun bekymret for branchen, fordi mange butikker allerede nu sælger deres varer med rabat.

- Vi kan jo ikke sætte prisen ned på alle varer, jeg har jo også mine tre medarbejdere at tage hensyn til. Heldigvis kommer der nu en hjælpepakke fra regeringen. Og ja der skal nok komme gang i det hele igen, når det hele er slut, for så vil folk ud og forkæles med nyt tøj, lyder det optimistisk fra Elin Pedersen.

- Vi kan jo ikke sætte prisen ned på alle varer, jeg har jo også mine tre medarbejdere at tage hensyn til. Heldigvis kommer der nu en hjælpepakke fra regeringen. Og ja der skal nok komme gang i det hele igen, når det hele er slut, for så vil folk ud og forkæles med nyt tøj.

Elin Pedersen, WH Huset.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce