Annonce
Rundt om Viborg

X Factor: Det blev lige ved og næsten for Mathilde fra Aalestrup

15-årige Mathilde Caffey fra Aalestrup var med i fredagens og lørdagens finale i X Factor, men måtte se sig slået på målstregen. Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix.
15-årige Mathilde Caffey måtte se sig slået i finalen af årets X Factor, som blev afgjort lørdag aften.
Annonce

Aalestrup: 15-årige Mathilde Caffey fra Aalestrup var en af tre finalister, som fredag kvalificerede sig til andendagen af årets X Factor, som løb over tv-skærmen lørdag aften.

I lørdagens live-show sang Mathilde Caffey sangen "Karma is a bitch", hvorefter hendes mentor gennem hele showet, dommer Thomas Blachmann, skamroste det unge talent.

- Det har været virkelig rørende at arbejde sammen med dig. Du er en ener. Du arbejder hårdt, og du har vist, at du har alt, der skal til for at begå sig i musikverdenen, sagde Thomas Blachmann blandt andet.

Mathilde Caffey nåede, inden hun tydeligt rørt og med tårer i øjnene gik fra scenen, at udtrykke lykke over at have haft mulighed for at være med i dette års X Factor.

- Jeg ved ikke, hvad jeg skal sige. Jeg er lige ved at både grine og græde. Det har været en fantastisk oplevelse at være med. Jeg er modnet, og jeg tager en masse med mig videre, når jeg forhåbentlig skal lave musik i fremtiden, sagde teenageren fra Aalestrup, som sammen med den tredje finalist, Emil Wismann, kunne se, at endnu et ungt talent, Alma Agger, sikrede sig den samlede sejr og X Factor-trofæet for 2020.

Mathilde Caffey fik på andenpladsen i alt 34,8 procent af seernes stemmer, mens Alma Agger vandt med 36,8 procent af stemmerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Politisk selvsving om grøn energi

Viborg For abonnenter

Varmestue-leder ser ingen let løsning på Trappetorvs-ballade: Man kan højst flytte problemet et andet sted hen

Annonce