Annonce
Rundt om Viborg

X Factor-tvillingerne fra Rødding er klar med ny musik

<p>Mikael og René Amdi Hansen spiller på plejehjemmet Klosterhaven i Viborg på søndag. Arkivfoto: Morten Dueholm</p>

Tvillingerne Mikael og René Amdi Hansen, der til sammen udgør duoen »Engle for Evigt«, er klar med ny musik.

Tvillingerne Mikael og René Amdi Hansen, der til sammen udgør duoen »Engle for Evigt«, er klar med ny musik, når man kan møde dem til en koncert på plejehjemmet Klosterhaven i Viborg på søndag den 1. maj klokken 14.

Annonce

Mikael og René Amdi Hansen blev på få minutter danmarkskendte, da de optrådte i den første X Factor-sæson med deres synkrone duetsang. X Factor dommer Thomas Blachman blev så begejstret, at tvillingerne i første omgang gik videre i konkurrencen.

Lige siden har de arbejdet med deres musik, og tv-seerne kunne igen møde dem for nylig, da DR sendte to udsendelser med titlen »Tvillinger med stjernedrømme«.

Lyder det godt, er det godt

Selv om Mikael og René Amdi Hansen begge er handicappede - de lider af epilepsi og ADHD med autistiske træk - så har de nemlig tænkt sig at arbejde med deres musik og optræde med den og nå så langt med deres musikalske karriere, som de kan.

De skal spille rundt om i landet på plejehjem, til festivaler og til konfirmationer, og som de selv siger, så laver de ting, som uddannede musikere formentlig ikke ville gøre, netop fordi de ikke har nogen teoretisk baggrund for deres musik. »Hvis det lyder godt, er det godt« er devicen for tvillingerne.

Den 1. maj kan man høre Engle For Evigts fjerde og femte singleudgivelse på gatewaymusik.dk. Det er dels singlen »Amoré« om to unge menneskers kærlighed til hinanden og sovesangen »Nu det tid til at gå i seng«, som de har lavet til DR-kanalen Ultra i forbindelse med udsendelsen Ultra Factor. Tidligere i år har de udgivet tre andre sange.

Man kan downloade sangene på gatewaymusik.dk, og man kan også høre dem på diverse streamingtjenester som Spotify. Tvillingerne foretrækker, at man betaler for at downloade sangene frem for at streame dem, for det er det, som giver den største indtægt til Engle For Evigt.

jak

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

To mænd anholdt i Fredriks

Annonce