21-årig mand fængslet for knivdrab

Arkivfoto: Preben Madsen

21-årig mand fængslet for knivdrab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En 21-årig mand fra Skive er ved et grundlovsforhør torsdag eftermiddag blevet varetægtfængslet i fire uger. Han er sigtet for at have dræbt en på 41-årig mand fra Bjerringbro med talrige knivstik.

Viborg/Bjerringbro: En 21-årig mand fra Skive er torsdag eftermiddag blevet varetægtsfængslet i fire uger. Han er sigtet for med talrige knivstik at have dræbt en 41-årig mand fra Bjerringbro natten til torsdag.

Den 21-årige mand erklærede sig ved grundlovsforhøret ikke skyldig men kærede ikke kendelsen om varetægtsfængslingen til Landsretten. Under varetægtsfængslingen skal den 21-årige være på en psykiatrisk afdeling, og det accepterede den 21-årige mand, oplyser vagtchefen hos Midt- og Vestjyllands Politi, Jens Claumarch, overfor folkebladet.

Efter at sigtelsen blev læst op, lukkede man dørene af hensyn til den kommende efterforskning, så det er sparsomt med oplysninger fra selve grundlovsforhøret.

Midt- og Vestjyllands politi har dog tidligere på dagen oplyst, at man kort før klokken 2 natten til torsdag modtog en anmeldelse om, at en 41-årig mand fra Bjerringbro var blevet dræbt af knivstik på sin bopæl på Bredgade i Bjerringbro. Politiet rykkede hurtigt frem og fandt manden død.

På baggrund af de oplysninger, som indgik i forbindelse med anmeldelsen, kunne politiet fastslå identiteten på den formodede gerningsmand. Klokken 3.30 blev han uden dramatik anholdt i besiddelse af det formodede gerningsvåben ca. 1,5 kilometer fra gerningsstedet. Der er altså tale om en 21-årig mand, der er bosiddende i Skive.

"Vi ved endnu ikke så meget om mændenes indbyrdes relation eller motivet til knivdrabet, men vi formoder, at de kender hinanden i forvejen, og at der i forbindelse med en mindre, privat sammenkomst opstår tumult på stedet, som udvikler sig til knivstikkeri. Vi er i gang med at afklare det nærmere forløb," sagde politikommissær Poul Fink fra Central efterforskning i en pressemeddelelse torsdag morgen.

Politiets teknikere, hundepatruljer og efterforskere har været i gang med undersøgelser på gerningsstedet og desuden søgt i området efter bevismateriale relateret til sagen.

21-årig mand fængslet for knivdrab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce