30 år med Ældre Sagen

Ældre Sagen i Bjerringbro står blandt andet for fællesspisninger - her med Aksel H. Sørensen i spidsen. Arkivfoto.

30 år med Ældre Sagen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bjerringbro: Det er 30 år siden, Bjerringbroafdelingen af Ældre Sagen startede. Bjerringbro afdelingen har således været blandt de første, idet Ældre Sagen startede på landsplan i 1987.

- Ved gennemgang af den første protokol, kan vi se, at der ret hurtigt blev afholdt medlemsmøder med underholdning. Aktiviteten med demens-aflastere kom også ret hurtigt med, og det er en af de aktiviteter, vi stadig har på programmet, fortæller formand Aksel H. Sørensen.

En eller flere årlige udflugter er også en del af Ældre Sagens program - både dengang og i dag.

- Der har været enkelte ture til Tyskland, men de senere år, har vi holdt os indenfor Danmark, blandt andet fordi det har været vanskeligt, at få deltagere nok. Da andre i området har haft tilsvarende problem, forsøger vi nu at arrangerer fælles rejser til udlandet i et fællesskab mellem Bjerringbro Efterløns- og Pensionistforening, Oasen, Bjerringbro og Omegnes Husmoderforening og Ældre Sagen, fortæller Aksel H. Sørensen.

- Telefonkæden er også en af de aktiviteter, der har været god tilslutning til gennem flere år. Det samme gælder seniorfolkedans og -gymnastik, og blandt nyere aktiviteter, som vi har fået mange deltagere til, er bowls, hvor vi nu er omkring 40 spillere.

Jubilæet skal fejres, og det gør Ældre Sagen Bjerringbro med en jubilæumsmiddag og underholdning søndag den 18. februar.

30 år med Ældre Sagen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce