41-årig mand knivdræbt i Bjerringbro

Natten til torsdag blev en 41-årig mand knivdræbt på Bredgade i Bjerringbro. Politiet var stadig torsdag morgen talstærkt tilstede. Foto: Christine Krüger Hansen

41-årig mand knivdræbt i Bjerringbro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En 41-årig mand blev natten til torsdag dræbt af knivstik på sin bopæl i Bjerringbro. Den formodede gerningsmand er anholdt og fremstilles i grundlovsforhør senere torsdag.

Bjerringbro: Kort før klokken to natten til torsdag modtog Midt- og Vestjyllands Politi anmeldelse om, at en 41-årig mand fra Bjerringbro var blevet dræbt af knivstik på sin bopæl på Bredgade. Politiet rykkede hurtigt frem og fandt manden død.

På baggrund af de oplysninger, som indgik i forbindelse med anmeldelsen, kunne politiet fastslå identiteten på den formodede gerningsmand. Klokken 03.30 blev han uden dramatik anholdt i besiddelse af det formodede gerningsvåben cirka 1,5 kilometer fra gerningsstedet.

Der er tale om en 21-årig mand, der er bosiddende i Skive. Han bliver fremstillet i grundlovsforhør i løbet af torsdag.

- Vi ved endnu ikke så meget om mændenes indbyrdes relation eller motivet til knivdrabet, men vi formoder, at de kender hinanden i forvejen, og at der i forbindelse med en mindre, privat sammenkomst opstår tumult på stedet, som udvikler sig til knivstikkeri. Vi er i gang med at afklare det nærmere forløb, siger politikommissær Poul Fink fra Central Efterforskning.

Politiets teknikere , hundepatruljer og efterforskere er i øjeblikket i gang med undersøgelser på gerningsstedet og søger desuden i området efter bevismateriale relateret til sagen. Af hensyn til efterforskningen har politiet ikke yderligere kommentarer på nuværende tidspunkt. Folkebladet følger sagen....

41-årig mand knivdræbt i Bjerringbro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce