Alle 700 ansatte hos Tvilum er suspenderet

De 700 medarbejdere hos Tvilum måtte i dag accepterer en suspensation i forbindelse med at møbelkoncernen er gået konkurs. Foto: Arkiv

Alle 700 ansatte hos Tvilum er suspenderet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der er endnu ingen løsning for den konkursramte møbelgigant Tvilum, der mandag formiddag holdt informationsmøde for medarbejderne.

Fårvang: Den danske møbelgigant Tvilum, der i sidste uge gik konkurs, har mandag formiddag atter sendt 700 ansatte hjem i uvished. Det skriver Finans, efter at der blev afholdt et informationsmøde for medarbejderne på møbelvirksomheden mandag formiddag.

På mødet kunne konkursboets kuratorer oplyse overfor de 700 ansatte, at der endnu ikke er fundet en løsning for virksomheden.

Dette er blevet fortalt til Finans, som var til stede på Tvilums fabrik i Fårvang, hvor mødet blev holdt.

»Vi har stadig gang i nogle forhandlinger om overtagelse af Tvilum. Mens de forhandlinger pågår, har vi valgt at suspendere medarbejderne. Der skal findes en løsning inden 14 dage,« siger advokat Ulrik Holsted-Sandgreen fra Horten Advokatpartnerselskab, der er kurator i Tvilums konkursbo.

Kuratoren understreger, at suspenderingen ikke er det samme som en fyring. En suspension betyder juridisk, at en arbejdsgiver midlertidigt ikke ønsker at gøre brug af medarbejderens arbejdskraft, men stadig ønsker, at medarbejderen skal stå til rådighed.

Der har, ifølge flere medier, inklusiv Finans, igennem weekenden været drøftelser med op mod tre mulige parter til overtagelse af hele eller dele af selskabet.

Alle 700 ansatte hos Tvilum er suspenderet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce