Brasiliansk jazz i topklasse i Musikviften

Steen Rasmussen Quinteto spiller fredag 22. februar i Musikviften. Pianisten Steen Rasmussen er blandt Danmarks fremmeste fortolkere af brasiliansk musik. Den vokale præstation leveres af svenske Josefine Cronholm, som er en ekvilibrist med sin stemme. PR-foto

Brasiliansk jazz i topklasse i Musikviften

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Steen Rasmussen og hans kvintet er blandt Danmarks fremmeste fortolkere af brasiliansk musik.

Bjerringbro: Steen Rasmussen Quinteto har for længst etableret sig som et af Danmarks i særklasse bedste musikalske bud på brasiliansk inspireret jazz, med et personligt udtryk, dyb fortrolighed med genren og bestående af nogle af Danmarks bedste musikere. Fredag den 22. februar kan publikum i Bjerringbro genopleve dette fantastiske orkester i Musikviften.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra Musikviften.

Pianisten Steen Rasmussen er blandt Danmarks fremmeste fortolkere af brasiliansk musik, med sans for dens miks af livsglæde og smerte, som han formår at tilføje strejf af nordisk lys og skygge.

Den vokale præstation leveres af svenske Josefine Cronholm - en enestående sangerinde i topklasse, med fornem sans for både den brasilianske musiks poesi og den nordiske klang. Smukt klingende, sanseligt, forførerisk.

Lægger man dertil Lis Wessberg på trombone, Frederik Damsgaard på bas, Jonas Johansen på trommer og Jacob Andersen, percussion, så venter der en stor musikalsk oplevelse.

Steen Rasmussen Quinteto har eksisteret siden 2007 og har udgivet seks albums og har turneret i Danmark, Frankrig, Spanien, Ecuador, Columbia, Tyskland og Brasilien. Orkestret har igen og igen opnået fornemme femstjernede anmeldelser af både albums og livekoncerter. Orkestret har i seks omgange spillet syv udsolgte koncerter i træk på den legendariske Jazzklub, Cafe Central i Madrid i Spanien.

I forbindelse med koncerten kan der købes buffet i Gudenåhusets Café, hvortil der skal reserveres bord.

Brasiliansk jazz i topklasse i Musikviften

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce