Bychef klar i Bjerringbro

Henrik Larsen (t.v.) fra Bjerringbro Byforum byder Lars Christiansen velkommen som Bjerringbros nye bychef.

Bychef klar i Bjerringbro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tidligere lokalredaktør i Bjerringbro og radiodirektør i Viborg bliver Bjerringbros nye bychef

Bjerringbro: Bjerringbro Byforum har ansat Lars Christiansen, 46 år, som bychef. Lars Christiansen har en baggrund som journalist. Blandt andet var han i en årrække Viborg Stifts Folkeblads lokalredaktør i Bjerringbro. Senere blev han chef for De Bergske Blades radioaktiviteter og derefter direktør i Radio Viborg. En stilling han beklædte til 2016. Lars har fornylig søsat sin egen virksomhed Brandmanager og bor i Ørum med sin familie.

- I Bjerringbro Byforum er vi meget glade for at kunne byde Lars velkommen som vores kommende bychef, siger Henrik Larsen fra Byforum og fortsætter:

- Lars har med sin baggrund i medieverdenen stærke kommunikative kompetencer samt et stort netværk, og begge dele ser vi som meget betydningsfuldt i jobbet som bychef i Bjerringbro.

Bjerringbro Byforum har taget en håndfuld store udviklingsopgaver på sig. Bychefen får en vigtig rolle som koordinator og formidler af alle disse opgaver. Det bliver bl.a. en vigtig opgave for bychefen at formidle samarbejde og kommunikation på tværs af de fem grupper under Byforum.

- Jeg er utrolig stolt over og glad for, at Bjerringbro Byforum har valgt mig til jobbet. Det er er noget af et drømmejob, jeg har fået, og jeg glæder mig meget til at møde de mange dygtige mennesker, der bor i byen, og sammen med dem forløse det store potentiale, som Bjerringbro med opland har, siger Lars Christiansen.

Lars begynder i jobbet som bychef 1. december og får kontor i Gudenåhuset i det tidligere politilokale. Stillingen som bychef lægger ud med 25 timer om ugen, men forventes på længere sigt at blive til en fuldtidsstilling.

 

Bychef klar i Bjerringbro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce