Dagplejere med DGI-stempel

Seks lokale dagplejere har netop certificeret sig til DGI dagplejere. Privatfoto.

Dagplejere med DGI-stempel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bjerringbro: Det handler om fysisk aktivitet og om at få glæden ved bevægelse ind i hverdagen hos de alleryngste, når seks lokale dagplejere netop har certificeret sig til DGI dagplejer. Blandt de certificerede er der tre ansatte fra Bjerringbro; Jette Fisker Nielsen, Conny Padkjær og Rie Jensen samt de tre ansatte fra Rødkærsbro; Eva Hanskemager, Karin Rasmussen og Helle Løvqvist.

For at blive certificeret DGI dagplejer skal der arbejdes målrettet med at styrke børns glæde til leg og bevægelse, der arbejdes efter en handleplan og forældrene skal inddrages. - Drivkraften til udvikling af grundmotorikken og grundlege kommer indefra, hvorimod inspirationen til at lære sig færdigheder kommer fra det omgivende samfund. Vi voksne skal være deltagende rollemodeller, og inspirere til glæde, lyder det fra de nyudklækkede DGI dagplejere der forsætter: - Man kan forestille sig hjernen som et træ, hvor rødderne er grundmotorikken, stammen er grundlege som barnet gør, og kronen er de færdigheder, som barnet mestrer. Uden sunde rødder og en stabil stamme, er der ikke stor sandsynlighed for en flot krone.

De seks DGI dagplejere har alle fået fyldt godt på, af den sidste nye viden.

- Vi slipper legen fri for det sociale fællesskab, kroppens og sanse motorikken skyld men også i høj grad for at skabe et godt fundament for al senere læring. Vi er meget inspirerede til det videre arbejde med glæden i leg og bevægelse, siger de seks nye DGI certificerede dagplejere enstemmig.

Dagplejere med DGI-stempel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce