Dennis fik guld til svendeprøven

Dennis Seberg Kristensen er nu færdiguddannet lastbilsmekaniker. Foto: Christine Krüger Hansen.


Dennis fik guld til svendeprøven

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dennis Seberg Kristensen fra PC Auto i Bjerringbro fik en guldmedalje for sin svendeprøve.

Det var en enormt lettet og glad Dennis Seberg Kristensen, der den 31. september afsluttede sin uddannelse som lastbilmekaniker. Lettet var han, fordi han nu var færdig, og ekstra glad var han, fordi det lykkedes ham af at slutte af med et smukt tolvtal samt en guldmedalje.

Det var en ny prøveform, som Dennis Seberg Kristensen skulle op i. En to-dages prøve, hvor man trækker en opgave, men ingen tid får til forberedelse.
Det skræmte dog ikke Dennis Seberg Kristensen, der har stået i mesterlære hos PC Auto i Bjerringbro.

Mesterlære betyder, at Dennis Seberg Kristensen har brugt noget mere tid i værkstedet med praktisk arbejde, og det gav altså pote.

»Jeg har også haft en rigtig god lærermester,« siger Dennis Seberg Kristensen og hentyder til indehaver af PC Auto, Per Christensen.

Per Christensen er særdeles stolt af Dennis Seberg Kristensen, for selvom PC Auto gennem tiden har haft mange gode lærlinge, er det første gang, at man har haft en lærling, der er blevet indstillet til en guldmedalje:

»Jeg tror Dennis har klaret sig ekstra godt, fordi vi på værkstedet har en mening om, at vores lærlinge skal stå så meget på egne ben som muligt fra starten af. Selvfølgelig er de tilknyttet en svend, og selvfølgelig bakker vi dem om, men vi synes, at de skal arbejde med det hele og ikke kun det trælse,« siger Per Christensen.

Dennis Seberg Kristensen har meget at glæde sig over, for ud over guldmedaljen og den afsluttede uddannelse, så har han også fået fast arbejde hos PC Auto.

»Det er det her, jeg brænder for, så det kunne ikke være bedre,« siger Dennis Seberg Kristensen, der endnu ikke har fået guldmedaljen. Den skal overækkes til ham på Odense Rådhus ved en ceremoni senere på året.

Dennis fik guld til svendeprøven

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce