Vi bruger cookies!

viborg-folkeblad.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.viborg-folkeblad.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere

Det skal dufte af mad i hele byen

Bente Pedersen kom til som café-leder i Bjerringbro Idrætspark i sensommeren 2016, og siden har hun skruet caféens aktiviteter op på fuld blus. Foto: Julie Goul Svendsen.

Det skal dufte af mad i hele byen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

På kun et år er aktiviteterne i køkkenet i idrætsparken eksploderet, og alle idéerne og initiativerne står café-leder Bente Pedersen bag.

Bjerringbro: For et år siden kom Bente Pedersen til Bjerringbro Idrætspark med en ambition. Stedets nye café-leder ville lave mad fra bunden, og hun ville lave mad til alle i Bjerringbro.

Et år og mange tusinde arbejdstimer senere er Bente Pedersen i mål med sin ambition - bortset fra at kvinden med de mange idéer aldrig når i mål.

- Det her er bare starten, jeg har stadig masser af idéer, for jeg trives bedst, når der er gang i butikken. Det skal dufte af vores mad i hele byen, siger hun og griner.

Og der er for alvor blevet gang i butikken. På det år der er gået, har køkkenet i idrætsparken udvidet leveringen af skolemad fra én skole til fire lokale skoler. De har udvidet deres middags-koncept fra kun at gælde mandag aften til også at gælde om onsdagen. Det nyeste initiativ er tapas-anretninger, som man kan købe både torsdag og fredag aften til at spise i huset eller som take away. Dertil kommer alle leveringerne af mad til fester både i idrætsparken og ud af huset, mødeforplejning, de ugentlige forplejninger af BSV-spillerne, mortensaften, julefrokoster, børnefødselsdage i idrætsparken, og alt det andet som Bente Pedersen har sat i søen.

Hun er dog ikke alene om at løbe stærkt, for i køkkenet er tre fastansatte og en masse ungarbejdere - og sammen holder de caféen åben ugens syv dage.

- Vi er et rigtigt stærkt team, og sammen kan vi meget. Det har været en fornøjelse at se det hele udvikle sig - og vi kan også se tydelige resultater af vores arbejde, siger Bente Pedersen og uddyber, at det både gælder økonomien og folks kendskab til de mange muligheder i idrætsparken.

Se os

Men selvom mange kender til forplejningsmulighederne fra køkkenet i idrætsparken, er der stadig mange mennesker at nå ud til.

- Der er stadig mange, der ikke ved, hvor meget vi egentlig kan, og det er ærgerligt. Vi har mulighederne og faciliteterne her til at servicere stort set alle ønsker og behov, og vi vil faktisk også rigtig, rigtig gerne, siger Bente Pedersen, der snart kan se frem til arbejdsuger på mellem 70 og 80 timer, når først højsæsonen med julefrokosterne sætter ind.

- Det er bare sjovt, siger hun, så man kan mærke, at hun faktisk mener det.