Direktør trækker stikket efter næsten syv år

I 2012 blev Nanna Seidelin præsenteret som direktør i Naturvidenskabernes Hus. Til april er det slut, og hun skal tilbage til skolebænken. Fotos: Morten Dueholm/pressefoto.

Direktør trækker stikket efter næsten syv år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nanna Seidelin stopper med udgangen af marts som direktør i Naturvidenskabernes Hus. Beslutningen kommer helt uden dramatik, fortæller hun selv.

Bjerringbro: Direktørstolen i Naturvidenskabernes Hus er siden 2012 blevet varmet af Nanna Seidelin, men med udgangen af næste måned er det slut.

Ifølge Seidelin selv har det været en svær beslutning at sige farvel til sin arbejdsplads gennem knap syv år, men direktøren stopper helt uden dramatik.

- Jeg har været fantastisk glad for at være direktør i Naturvidenskabernes Hus. Det har været et kæmpe privilegium at bygge Naturvidenskabernes Hus op til det, det er i dag sammen med det dygtige team af medarbejdere. Jeg er meget stolt af det, som vi har udrettet sammen.

- Jeg har haft et godt samarbejde med en meget kompetent bestyrelse samt med alle de mange gode eksterne samarbejdspartnere, så det har været en rigtig svær beslutning. Naturvidenskabernes Hus er et rigtig godt sted, og jeg giver trygt stafetten videre, siger hun.

Jeg tager nu en pause fra arbejdslivet, som jeg også vil bruge på at finde ud af, hvad mit næste projekt skal være
Nanna Seidelin, snart forhenværende direktør, Naturvidenskabernes Hus

Pause fra arbejdslivet

Formand for bestyrelsen i Naturvidenskabernes Hus, Harald E. Mikkelsen, der også er rektor ved VIA University College, roser den snart forhenværende direktør.

- Jeg har haft et fremragende samarbejde med Nanna Seidelin. Jeg er ked af, at hun stopper - det er ikke mit ønske. Nanna har gjort det rigtig godt, og det går godt i Naturvidenskabernes Hus, så en spændende stilling er nu snart ledig til den rette kandidat, siger han.

Nanna Seidelin fortsætter ikke umiddelbart i en ny stilling et andet sted men skal i en periode læse ledelses- og organisationspsykologi på Aalborg Universitet.

- Jeg tager nu en pause fra arbejdslivet, som jeg også vil bruge på at finde ud af, hvad mit næste projekt skal være, siger hun.

Nanna Seidelin stopper med udgangen af marts, men vil være til rådighed indtil ny direktør er tiltrådt. Stillingsopslaget som direktør i Naturvidenskabernes Hus bliver offentliggjort efter drøftelser i bestyrelsen senere i februar.

Direktør trækker stikket efter næsten syv år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce