Efterfest i Gullev

Fredag aften fejrede Gullev-borgerne byens nominering til Årets Lokalområde 2017. Det gjorde de med pølser, supper og håndbold. Privatfoto.

Efterfest i Gullev

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gullev: - Vi har været længe om at få fejret vores nominering til Årets Lokalområde - men det lykkedes fredag aften, hvor 75 procent af byens indbyggere deltog, lyder det fra Inger Skamris, der som formanden for Borgerforeningen har været med til at stable både nomineringen og efterfesten på benene.

Derfor var der pølsevogn, suppe og håndbold på programmet, da Gullev-borgerne fredag aften fejrede, at byen i 2017 blev en af de tre nominerede til Årets Lokalområde i Viborg Kommune.

Byens forsamlingshus var fyldt til bristepunktet, og da det danske herrelandshold skulle spille kamp, gav det en ekstra god stemning blandt de mange deltagere.

- Det er den største tilslutning til et arrangement i Gullev nogensinde. 75 procent af byens borgere havde tilmeldt sig, så det var helt overvældende, siger en tilfreds Inger Skamris.

Da Viborg Kommunes kultur udvalg besøgte Gullev i september, viste byen, at selvom der kun er 100 indbyggere, så kan man meget, når alle byder ind. Nomineringen til årets landsby har forstærket sammenhold og fællesskab i byen, og det kunne ses af den store tilslutning fredag aften, mener Inger Skamris.

- Stemningen var høj, trængslen var stor omkring pølsevognen, hvor to lokale pølsemænd stod bag disken i pølsevognen, der for en aften var parkeret udenfor forsamlingshuset, fortæller hun.

- Det var en meget stor aften i Gullev, hvor vi festede, selvom håndboldsejren udeblev.

Efterfest i Gullev

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce