Erhvervet har fået en ny medspiller i banken

43-årige Mette Sondrup har gennem det meste af sit arbejdsliv haft med privatkunder at gøre. Nu ser hun frem til at kunne fordybe sig i erhvervssegmentet. Foto: Eskil Lyngsøe

Erhvervet har fået en ny medspiller i banken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Erhvervspartner Mette Sondrup er det nyeste skud på medarbejderstammen hos Jyske Bank i Bjerringbro. Hun startede 1. april, og hun ser frem til samarbejdet med det lokale erhvervsliv.

Bjerringbro: Erhvervskunder i Bjerringbro og omegn har fået sig en ny sparringspartner hos Jyske Bank. Den 1. april begyndte erhvervspartner Mette Sondrup i banken, og hun er faldet godt til i Torvegade.

- Jeg synes allerede, at jeg er kommet godt i gang her. Det er et spændende arbejde med gode kollegaer, og jeg kan rigtig godt lide det her erhvervssegment, siger hun.

Gennem de seneste år har 43-årige Mette Sondrup arbejdet i Jyske Banks filial i Alderslyst i Silkeborg. Her har hun haft ansvar for mindre erhverv og privatkunder, men i Bjerringbro viste muligheden sig for, at hun kunne arbejde fuld tid med erhvervskunderne. Og det tiltalte hende.

- Jeg havde bare lyst til nye udfordringer, og de muligheder der var her i Bjerringbro, kunne jeg ikke få, hvor jeg var, siger hun.

Nok at tage fat i

Privat er den nye erhvervspartner gift, har tre børn og bor i Silkeborg. Og så er hun glad for håndboldklubben BSV, som binder hendes hjem- og arbejdsbyer sammen.

Mette Sondrup kommer oprindelig fra Aars, er bankuddannet fra Unibank, og hun er i øvrigt uddannet ejendomsmægler. Hun har både arbejdet for det daværende Sparekassen Østjylland og Nordea, og efter gennem 2,5 år at have arbejdet i sin mands revisionsfirma fik hun en øget interesse for erhvervsområdet, som hun nu kan fordybe sig helt i.

- Det er helt vildt spændende at skulle være virksomhedernes sparringspartner. Kunderne kan forvente, at jeg lytter til dem, og at jeg forsøger at leve op til de forventninger, de har - at jeg er en god samarbejdspartner og samspilspartner, siger hun.

- Her i området er der mange af de mindre og mellemstore virksomheder, som er vores segment. Uden endnu at have været hele byen rundt er min klare opfattelse, at der er nok at tage fat i, siger hun.

Erhvervet har fået en ny medspiller i banken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce