Fars Køkken rykker til Bjerringbro

Nu kan fædre i Bjerringbro også få hjælp til at blive ekstra gode i et køkken. Arkivfoto

Fars Køkken rykker til Bjerringbro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Danmarks sejeste køkkenskole for fædre og børn inviterer indenfor i Bøgeskovskolens køkken.

Bjerringbro: Hvis du ikke er far, behøver du sådan set ikke læse videre, men er du så heldig at være en repræsentant fra det mandlige køn og ovenikøbet far, så er denne artikel måske lige noget for dig.

Den 26. februar kan man som far, bonusfar, bedstefar eller bare mand deltage i en ny form for madlavningskursus, når "Fars Køkken" varmer op under gryderne på Bøgeskovskolen i Bjerringbro.

Det er Viborg Kommunes sundhedssattelitder sammen med sundheds- og forebyggelseskonsulent, Dennis Krogsdal står bag initiativet der måske godt kan betegnes som Danmarks sejeste køkkenskole for fædre og børn.

Helt specifikt er aktiviteten målrettet børn, der går i 2. -5. klasse, og deres fædre, og er et forsøg på at hjælpe disse med at blive bedre til at tage del i madlavningen i hjemmet.

Sjove og dygtige undervisere sætter gang i køkkenløjerne, hvor fædre og børn tilbereder god, sund mad på en sjov måde.

- Og hvis far ikke har mulighed for at komme, er det helt ok, at barnet følges med bonusfar, onkel, bedstefar, eller en anden voksen mand, man skal blot huske at det er kun for mænd, fortæller Dennis Krogsdal Madsen.

Køkkenskolen løber over fem aftener, og tilmeldingen er åben, man skal blot sende en mail.

- Hvis man ikke i forvejen er en supermand i køkkenet, så er det ikke noget problem. Alle kan være med. Samtidig får man en helt speciel mulighed for at få en kanon oplevelse sammen med sit barn eller børn, fortæller Dennis Krogsdal Madsen.

Det koster kun 400 kroner i alt for at en voksen og et til to børn kan deltage fem aftener hvor man får mad, opskrifter og undervisning.

- En af gangene må man endda invitere en gæst til at komme og spise sammen med sig og det kunne for eksempel være mor, bedstefar, søster eller en legekammerat, siger Dennis Krogsdal Madsen.

Fars Køkken rykker til Bjerringbro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce