Første dag for vuggestuen

Pædagog Jannie Tviis Obel (tv.) var klar på åbningsdagen til at tage i mod de fem nye vuggestuebørn. Privatfoto

Første dag for vuggestuen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rødkærsbro Børnehus har nu sagt goddag til de første fem vuggestuebørn

Rødkærsbro: Fredag den 15. december sendte børnehavebørnene fra Rødkærsbros nye integrerede institution massevis af farvestrålende balloner til vejrs. Det gjorde de, fordi de denne dag kunne indvie Deres nye fælles hus.

Siden har børnene og personalet taget huset i brug, men i den ene ende af det store nybyggeri har lokalerne ikke fået liv før den 1. februar. Der startede huset første fem vuggestuebørn nemlig til stor glæde for husets leder Agnes Hahn.

- Det er igen en stor dag i Rødkærsbro Børnehus, for det er så skønt at få hele huset taget i brug. Der har været mange forberedelser og meget spænding forud, så vi har glædet os meget til at byde de yngste børn velkommen, siger Agnes Hahn.

Det var pædagogerne Jannie Tviis Obel og Camilla Frøslev Jensen, der tog i mod de fem nye vuggestuebørn. Legekammeraterne vil komme til løbende det næste stykke tid, for børnene starter i flere tempi, så både store og små kan følge med.

- Det handler om, at det først og fremmest skal være trygt for børnene at starte her. Men for os er det hele også nyt, så på den her måde har vi mulighed for at skabe lidt erfaring undervejs, siger Agnes Hahn.

Inden sommerferie er vuggestuen oppe på cirka 10 børn.

Første dag for vuggestuen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce