For de morgenfriske: Nu åbner Rema 1000 allerede klokken syv

Der var besøg fra daværende Viborg-borgmester, Torsten Nielsen, da Rema 1000 åbnede dørene for første gang i november 2017. Arkivfoto

For de morgenfriske: Nu åbner Rema 1000 allerede klokken syv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det har været et super godt første år for Rema 1000 i Bjerringbro, der har klaret sig 25 procent bedre end budgetteret.

Bjerringbro: Fredag 16. november er det et år siden, at Rema 1000 efter en ret kort og effektiv byggeperiode, åbnede ny forretning i Bjerringbro.

Det var en festlig begivenhed, der havde været ventet af mange, og Rema 1000 fik også nogle rigtig travle første dage.

På mandag fejrer man succesen med at udvide åbningstiden så, at man fremover kan handle i Rema 1000 på Rossensgade allerede fra klokken syv om morgenen.

- Vi er blevet bakket rigtig godt op og ser her en mulighed for at vækste yderligere ved at have tidligere åbent, fortæller købmand Leo Thybo, der er ganske tilfreds med året, der er gået.

- Allerede efter de første tre dage havde vi godt nok en fornemmelse af, at vi nok skulle holde budgettet, men vi har formået at omsætte for 25 procent mere, end vi havde budgetteret med, siger Leo Thybo, der samtidig ikke lægger skjul på, at det var et temmelig stort budget, der var lagt, og at der var høje forventninger til den nye forretning i Bjerringbro.

Disse forventninger er også i den grad blevet indfriet, og Leo Thybo er ikke en mand, der hviler på laurbærene.

- Vi fornemmer, at det giver mening, og at der er et behov for, at vi åbner allerede klokken syv og har eksempelvis fået en del henvendelser fra folk, der arbejder nathold på Grundfos, som gerne vil handle, når de får fri, og inden de kører hjem, forklarer Leo Thybo.

Bagerbrød

Det er langt fra alle Rema 1000 butikker i Danmark, der vælger at åbne allerede klokken syv, og Leo Thyboe er da også glad for, at det er hans forretning i Bjerringbro, der tager skridtet til at åbne så tidligt.

- Ressourcemæssigt betyder det ikke så meget for forretningen, om den åbner klokken syv elle otte. Vi kunne mere eller mindre godt have åbent 24 timer i døgnet.

- Der var en gang, hvor man altid fik alle de friske varer om morgenen. Nu om dage kommer de mere løbende hen over dagen, og derfor har vi ikke så travlt om morgenen mere. Så det kræver kun, at vi har én ekstra medarbejder en halv time til tre kvarter ekstra for, at det nye tiltag kan dækkes ind, fortæller Leo Thyboe, der er spændt på, om kunderne tager de nye åbningstider i brug.

Allerede nu er der en del mennesker, der står og venter foran dørene klokken otte - ikke mindst på grund af det populære bagerbrød, men Leo Thyboe lægger vægt på, at butikken ikke får udvidet sin åbningstid på grund af det.

- Fremover åbner vi klokken syv, fordi vi lytter til vores kunder, og fordi vi øjner en mulighed for at lave et ekstra salg indenfor alle vores varegrupper, siger den travle købmand.

For de morgenfriske: Nu åbner Rema 1000 allerede klokken syv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce