Fuldt hus i flere omgange: Løb tør for masker

Der har været masser af arrangementer i Gudenåhuset hen over vinterferien. Onsdag, hvor dette billede er taget, var der Lego ud over det meste af Viftens gulv. Foto: Eskil Lyngsøe

Fuldt hus i flere omgange: Løb tør for masker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Masser af vinterferieaktivitet i Gudenåhuset. De mange arrangementer har været godt besøgt, og biblioteket kunne heller ikke helt følge med efterspørgslen.

Bjerringbro: Som sædvanlig, fristes man til at sige, har der igen i denne vinterferie været fuld fart på aktiviteterne i Gudenåhuset.

Masser af børn, deres forældre og bedsteforældre har lagt vejen forbi, og bibliotekaren glæder sig over den enorme tilslutning.

- Vi kan ikke pege på en bestemt aktivitet som den mest populære, for alle har været velbesøgte. Det er dejligt med så stor opbakning til vores aktiviteter og de mange positive tilbagemeldinger, vi får, siger Dagny Vistisen fra Bjerringbro Bibliotek.

Det er blevet en fast tradition med en skattejagt i børnebiblioteket i både efterårs- og vinterferierne, og børnene elsker det lyder det fra bibliotekaren. I år var det Sebastian Kleins dyr, der havde gemt sig. Heldigvis blev de fundet af flere end to hundrede børn.

100 i cirkus

Maskeværkstedet faldt også i god jord hos børnene, og der blev produceret så mange masker, at biblioteket faktisk løb tør for materialer inden ugens udgang.

Mandagens lampeværksted var også et hit, og der var fuldt hus til begge hold, hvor fantasien blev sluppet løs og ifølge Dagny Vistisen resulterede i mange flotte lysekroner. Nogle af dem kan man opleve til den store børneudstilling i Gudenåhuset i april.

Til den teaterforestillingen om den sultne larve Aldrigmæt var der ligeledes fuldt hus, og de mindste fik en stor oplevelse. Cirkus 3 plejer at være populært, og også denne torsdag i uge 7 leverede det varen i form af gammeldags klovneri og gøgl foran et meget medlevende publikum, som talte over 100 børn og voksne.

- Så alt i alt har det været en skøn uge på biblioteket, siger Dagny Vistisen.

Fuldt hus i flere omgange: Løb tør for masker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce