Grundfos spytter i kassen

Bjerringbros grønne centrum Byhaven får nu navnet Niels Due Jensens Plads. Udsmykningen af den nye plads og parken støttes af Grundfos. Arkivfoto.

Grundfos spytter i kassen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tilblivelsen af Niels Due Jensens Plads bliver støttet af kapital fra Grundfos.

Bjerringbro: Præcis som sin far, Grundfos grundlæggeren Poul Due Jensen, får Niels Due Jensen nu opkaldt et område i Bjerringbro efter sig. Det bliver ikke en vej, men byens grønne centrum Byhaven der får navnet Niels Due Jensens Plads.

Navngivningen af Niels Due Jensen Plads bliver startskuddet til den helhedsplan, som Viborg Kommune har for Bjerringbro. En plan der får sit eget kick off-møde i april.

- Vi mener det, når vi i byrådet siger, at vi vil Bjerringbro og udviklingen i byen. I helhedsplanen kommer Viborg Kommune til at stå for de overordnede linjer, hvor vi kan bidrage med vores store knowhow, og så håber vi, at nogle af byens interessenter vil tage del i den proces, vi starter nu, siger Ulrik Wilbek.

Og det vil én af de helt store spiller i byen - nemlig Grundfos.

- Grundfos vil spytte i kassen til udsmykningen i parken og indretningen af Niels Due Jensens Plads, så det bliver et smukt åndehul for byens borgere, bekræfter kommunikationsdirektør Kim Nøhr Skibsted.

Det kan være udsmykning i form af kunst, et springvand, nye træer eller meget andet, lyder det.

- Niels og Minna skal medvirke til designet i en dialog med Viborg Kommune, så man opnår det område, de i fællesskab ønsker Niels Due Jensen Plads skal være, siger Kim Nøhr Skibsted.

Et godt centrum

Den længe ventede helhedsplan for Bjerringbro er i støbeskeen, og ved et møde med Byforum, Viborg Kommune og potentielle investorer i april måned lyder startskuddet. Der er ikke tale om et borgermøde, men en gruppe lignende den der er om baneby-projektet i Viborg - hvor kommunen har planerne og udstikker rammerne, mens investorer fylder ud og er med til at bygge.

- Niels Due Jensens Plads bliver startskuddet til den store proces, og når Niels Due Jensen fylder 80 år, så kan han gå og glæde sig over, hvordan parken med hans navn er blevet centrum for noget rigtig godt i hans by, siger borgmester Ulrik Wilbek.

Grundfos spytter i kassen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce