Home er nummer et i byen

En glad Peter Mortensen med sit flotte trofæ. Pressebilede

Home er nummer et i byen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Home Bjerringbro hyldet for at være den ejendomsmæglerforretning, der har solgt flest boliger i postnummer 8850 i 2018.

Bjerringbro: - Tak for tilliden.

Sådan lyder det fra Home Bjerringbro, der netop er blevet hyldet for at være nummer et i byen, som den ejendomsmæglerforretning der har solgt flest boliger i 2018.

På Home-kædens landsmøde var indehaver Peter Stouby Mortensen på scenen for at hente sit trofæ, "Markedsleder"-prisen, sammen med en stor flok af andre førsteplads-forretninger.

Indehaver Peter Stouby Mortensen er stolt, men han sender straks de rosende ord og takken videre til kunderne - og sine medarbejdere.

- Vi lever af, at folk har tillid til os, og som ejendomsmægler kan jeg ikke ønske mere. Vi er ingenting uden vores kunder, og mine medarbejdere er den vigtigste årsag til vores succes, siger han.

2018 var generelt en rigtig fin årgang på boligmarkedet, og det lover også godt for 2019, hvor der vil være godt gang i handlerne. Renten er meget lav, det er nemt at få job, og folk har sparet godt op de seneste år.

- Vi får helt sikkert travlt i år, for køberne har altså også gode muligheder for at opfylde deres boligønsker, men der er én ting, som de aldrig kan få nok af - nemlig nye spændende boliger til salg, som køberne kan vælge imellem, siger Peter Stouby Mortensen. Trofæet fik Home Bjerringbro for at være ejendomsmægleren med flest bolighandler i postnummer 8850 i hele 2018 ifølge tal fra Boligsiden.dk.

Home er nummer et i byen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce