Lokalt talent i musical

Johan Haarup fra Bjerringbro medvirker i rollen som Tobias i tårnet i "Folk og røvere i Kardemomme By", der har premiere i MCH Herning Kongrescenter lørdag 10. februar. Pressebillede

Lokalt talent i musical

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Herning/Bjerringbro: I uge 7 slår MCH Herning Kongrescenter dørene op til familiemusicalen "Folk og røvere i Kardemomme by".

Skuespillere fra hele Jylland skal vække byen til live i Herning, og det er en meget erfaren trup, der skal spille musical i MCH Herning Kongrescenter i vinterferien.

Tre fjerdedele af gruppen medvirkede også i efterårets opsætning af Les Misérables, der markerede, at MCH har produceret og opsat musicals i 25 år.

Mange af de medvirkende i "Folk og røvere i Kardemomme by", har været med i flere MCH-produktioner. Men også helt nye talenter kan opleves. Johan Haarup fra Bjerringbro medvirker således i rollen som Tobias i tårnet.Interessen for musicalen har været så stor, at MCH har sat to nye forestillinger til salg, og der er nu kun få billetter tilbage."Folk og røvere i Kardemomme by" kan opleves i MCH Herning Kongrescenter lørdag 10. til torsdag 15. februar. Efter spilleperioden i Herning drager hele musicalholdet til Aalborg Kongres og Kultur Center 17.-18. februar, hvor alle fire forestillinger er udsolgt.

/EXP

Lokalt talent i musical

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce