Loop er kommet flyvende fra start

Den 6. januar åbnede Loop i Bjerringbro med grøn løber og mange nysgerringe kunder. Arkivfoto: Johan Gadegaard

Loop er kommet flyvende fra start

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Træningscenteret Loop har på kun én måned fået stor succes i Bjerringbro

Bjerringbro: Der er mange, der allerede har benyttet sig af byens nyeste træningstilbud - nemlig træningscenteret Loop der åbnede i starten af måneden på Sønderbro. Men ikke nok med det så har de, der har tegnet et medlemskab i Loop, også haft træningstøjet på og brugt det nye center flittigt. Derfor er begejstringen stor hos stedets ejer Per Jepsen.

- Vi er kommet helt sindssygt godt fra start i Bjerringbro. Jeg havde ikke i mine vildeste fantasi turde drømme om, at vi ville blive taget så godt i mod, så der er kun positive tilbagemeldinger på den første måned i Bjerringbro, siger Per Jepsen.

Det med mange tilmeldinger går ikke nødvendigvis hånd i hånd med et fyldt center - for med et åbningstilbud på én krone for første måned, kan folk uden af blive ruineret godt blive væk fra træningsmaskinerne. Det har Bjerringbrogenserne bare ikke gjort.

- Normalvis har vi rush hour mellem klokken otte og 11 om formiddagen og klokken 16 til 18 om eftermiddagen, men i Bjerringbro er der fyldt godt op hele dagen. Det er kun glædeligt, for det betyder, at vi har fat i et alsidigt træningspublikum, så folk kommer på alle tidspunkter og træner, siger en ualmindelig glad Per Jepsen.

Et åbningstilbud på én krone for et medlemskab gav mange anledning til at meld sig ind i Loop - men de mange medlemmer bruger også allerede centret flittigt, lyder det fra centerejer Per Jepsen.
Et åbningstilbud på én krone for et medlemskab gav mange anledning til at meld sig ind i Loop - men de mange medlemmer bruger også allerede centret flittigt, lyder det fra centerejer Per Jepsen.

Alle kender Loop

Loop har fået adresse på Sønderbro i Brocentret, i det lokale der senest husede Kirkens Korshær. Per Jepsen er en rutineret Loop-mand, for han driver allerede tre centre i Jylland og tre på Sjælland. Centret i Bjerringbro er med andre ord det syvende i rækken for Per Jepsen.

- Det første Loop-center åbnede i Viborg, og jeg er ikke i tvivl om, at kendskabsgraden til Loop er stor her i byen, og at vi kan tilskrive den forrygende start, vi har haft, noget af det forhåndskendskab, siger Per Jepsen.

Han har også åbnet centre i byer, hvor kendskabet har været markant mindre, og så er det en helt anden historie.

- Der skal vi jo i første omgang ud og fortælle, hvem vi er, og hvad vi kan. I Bjerringbro er mange kommet med så stort et kendskab til Loops koncept, at de har kunne sætte sig direkte til maskinerne, siger Per Jepsen.

Et forbedret torv

Per Jepsen og Loop har med andre ord fået den bedst tænkelige modtagelse i Bjerringbro, og på sigt håber han, at Loop kan være med til at gøre området ved Brocentret på Sønderbro mere hyggelig og besøgt.

- Vi har en drøm om, at vi i fællesskab med de andre forretningsdrivende her i området kan være med til at friske torvet lidt op. Det er ikke meget, der skal til - man kommer langt med lidt maling og noget knofedt - og det vil gøre stedet til et mere hyggeligt sted at komme, og hvis vi stod sammen om at friske det hele lidt på, så kunne vi også få et godt samarbejde ud af det mellem de forskellige butikker på torvet, siger Per Jepsen og fortæller, at hans hustru har flere gode idéer til et hyggeligt torvemiljø.

- Men nu må vi se, hvad tiden bringer, vi er i hvert fald meget glade for at være kommet på plads i Bjerringbro, siger Per Jepsen.

Loop er kommet flyvende fra start

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce