Nyt netværk skal styrke Bjerringbros erhvervsliv

Carsten Bjerg er kendt for sit mangeårige virke på Grundfos. Derudover er han en særdeles dygtig og erfaren erhvervsleder, der i dag deltager i ledelsen af en lang række danske virksomheder som formand eller som menigt medlem af bestyrelser. Arkivfoto

Nyt netværk skal styrke Bjerringbros erhvervsliv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bjerringbros erhvervsliv inviteres med i nyt stærkt netværk til gavn for den enkelte virksomhed og Bjerringbro. Medlemmer af Byforum har gratis adgang.

Bjerringbro: Efter flere forskellige tiltag inviterer Bjerringbro Byforums erhvervsudvalg den 29. august til det første møde i Bjerringbros nye erhvervsnetværk.

Det nye netværk indbyder til møde en gang om måneden hos KnowHowZ på Baldersvej i Bjerringbro. Alle virksomheder kan deltage i netværksmøderne, der vil være gratis for alle erhvervs- og detailmedlemmer af Bjerringbro Byforum.

Henrik Larsen, formand for Byforum, glæder sig over, at det nye netværk nu ser dagens lys. Han ser frem til at møde repræsentanter for mange af Bjerringbros virksomheder en gang om måneden. Og han opfordrer til, at netværket bliver prioriteret og lagt i kalenderen.

- Jeg ved selv, hvor vigtigt det er - trods en travl hverdag - at møde andre virksomhedsledere. Det giver inspiration, nye idéer og nye muligheder, siger Henrik Larsen, der til daglig er CEO hos KSN Industri A/S.

Meld dig hos bychefen

Alle netværksmøder vil være bygget op over en skabelon, der sikrer, at der udover netværk og hyggeligt samvær også fyldes erhvervs-vitaminer i hovederne på deltagerne.

Derfor vil der være en oplægsholder på alle møder, som vil inspirere til den videre samtale mellem netværkerne. Første oplægsholder bliver tidligere Grundfos CEO, Carsten Bjerg.

- Jeg er virkelig stolt af, at Carsten Bjerg har sagt ja til at holde oplæg. Udover at være en meget erfaren erhvervsleder, så ved han utrolig meget om de positive effekter af et tæt samspil mellem erhvervsliv og lokalsamfund, siger KnowHowZ-direktør Karoline Lynggaard, der har haft ansvaret for at sammensætte programmet for netværkets første halvår.

Erhvervsnetværket er endnu et tiltag fra Byforums erhvervsudvalg, der i 2019 har lagt et ambitiøst program frem med lokal uddannelse, virksomhedsbesøg og foredrag.

Er man interesseret i at deltage i Bjerringbros erhvervsnetværk, kan man rette henvendelse til bychef Lars Christiansen. Han har flere års erfaring som netværksfacilitator og vil sammen med Karoline Lynggaard stå som tovholder på møderne.

Ligesom sin formand opfordrer bychefen medlemmer og andre virksomhedsledere til at deltage i netværket.

- Vi ved fra Viborg, hvor vigtigt det har været for byens udvikling og for især de små og mellemstore virksomheder at deltage i netværksmøder. Den positive effekt kan vi også opnå i Bjerringbro, siger Lars Christiansen.

Nyt netværk skal styrke Bjerringbros erhvervsliv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce