Nyt pizzeria i luften

Saddam Albusaiyreni står klar til at tage mod kunderne i byens nye pizzeria på Østergade. Foto: Merete Dunker Aborg

Nyt pizzeria i luften

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Syrisk iværksætter åbner pizzeria i Bjerringbro.

Bjerringbro: Så er det offentliggjort. Bjerringbro har fået et nyt pizzeria. Spisestedet har til huse i det lokale på Østergade, der førhen har lagt rum til såvel et træningscenter som Gudenå Dartklub.

Over længere tid har der været opsat papir i vinduerne, så nysgerrige forbipasserende ikke har kunnet lure, hvad der skulle ske der. Forespørgsler fra Bjerringbro Avis til ejeren af ejendommen har heller ikke givet noget resultat, da han loyalt har meldt hus forbi og i stedet har formidlet kontakten til den nyetablerede pizzariaejer.

Bedre kundegrundlag i Bjerringbro

Forretningens ejer er syreren Saddam Albusaiyreni. Han har fra sit hjemland erfaring både fra pizzeria og grill. Privat er han bosat i Viborg sammen med sin hustru og deres tre børn på tre, 12 og 15 år. På spørgsmålet om, hvorfor han etablerede virksomhed i Bjerringbro i stedet for Viborg, er svaret klart:

- Der er ikke så mange pizzeriaer her i forhold til indbyggere, som der er i Viborg, siger han.

Saddam Albusaiyreni har under opstarten af sin virksomhed fået god hjælp af sin ven Ramo Alhole. Han er noget mere sikker i det danske sprog og har kunnet støtte med reklamer for stedet og læsning af eksempelvis lejekontrakt. Men sproget kommer nok. Fra nu af er det nemlig alene Saddam Albusaiyreni, der står ved pizzapladen. Han forventer derfor fremover at tilbringe mere tid i sin nystartede virksomhed end hjemme sammen med sin hustru og deres tre børn. Hans håb er, at forretningen vil gå så godt, at han på sigt får råd til at aflønne en medarbejder, så han af og til kan holde fri med sin familie.

Nyt pizzeria i luften

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce