På eventyr med sirius-mand

På torsdag kan man opleve eventyren Erik B. Jørgensen fortælle om sine oplevelser i siriuspatruljen. Foto: Presse

På eventyr med sirius-mand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bjerringbro Højskoleforening inviterer på spændende foredrag ved Erik B. Jørgensen, der både er eventyrer, jægersoldat og sirius-mand.

Bjerringbro: Torsdag den 22. februar er der mulighed for at komme på en spændende "rejse" til Grønland, når eventyrer, jægersoldat og tidligere medlem af sirius-patruljen, Erik B. Jørgensen, stiller op til foredrag på Nørgaards Højskole.

Det er Bjerringbro Højskoleforening, der inviterer, og det er både for medlemmer af højskoleforeningen samt alle andre interesserede.

I løbet af foredraget kan man opleve "et år ved sirius", hvilket også omfatter den fantastiske natur og det utrolige dyreliv. Foredraget tager udgangspunkt i, hvad man oplever på et år med Slædepatruljen Sirius samt, hvordan man optages i patruljen, hvad det kræver, hvem der søger, og hvordan man trænes.

Erik B. Jørgensen beskriver siriuspatruljens basecamp i Nordøstgrønland, hvor deltagerne får et indblik i, hvordan patruljen arbejder om sommeren, hvad de skal lære om at bygge slæde, køre hundeforspand og passe hunde og meget mere.

Foredraget suppleres af små pauser med billeder og musik hvor man får et indblik i Grønlands natur - både sommer og vinter samt det fantastiske dyreliv, slædehundene og de mange helt særlige oplevelser, som siriuspatruljen får. Foredrag er stykket sammen så det kan fascinerer alle aldre og alle typer af mennesker.

- Mange siger, at billederne og historierne fører dem væk og betager dem næsten som i en drøm, som de så først vågner af, når foredraget er slut, siger Erik B. Jørgensen, der altså kan opleves af både børn og voksne på Nørgaards Højskole nu på torsdag.

På eventyr med sirius-mand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce