Politi fandt tre våben efter ransagning

Politiet fandt tre våben under en ransagning i Rødkærsbro. Arkivfoto

Politi fandt tre våben efter ransagning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der var masser af kampklædt politi til stede i Rødkærsbro mandag aften. Naboerne på Frederiksgade fik en dramatisk oplevelse.

Rødkærsbro: Mandag tikkede der en anmeldelse ind til politiet. En person mente at have set en mand med et våben i Rødkærsbro, og det fik ordensmagten til at rykke ud.

Det fortæller efterforskningsleder Christian Toftemark Jørgensen, Midt- og Vestjyllands Politi.

Og indsatsen gav tilsyneladende bonus. I området omkring Bistroen, der ligger på hjørnet imellem Frederiksgade og Søndergade, fandt man en pistol, et jagtgevær samt et oversavet jagtgevær. De tre våben lå i henholdsvis en lejlighed og i en bil.

I den forbindelse blev to personer på henholdsvis 59 og 51 år anholdt.

For Pia Duelund og hendes mand, der bor på Frederiksgade, blev det en dramatisk aften, for de kunne følge politiets arbejde fra første parket. Pia Duelund fortæller, at betjentene indfandt sig i området ved 22.20-tiden.

- Vi var på vej i seng, og da jeg slukkede lyset, så jeg en mand, der stod op ad et træ. Jeg troede først, at det måske bare var en hundelufter, men han stod med hænderne i en mærkelig håndstilling. Det lignede, at han stod med et gevær, og min mand kunne så se, at han stod med en maskinpistol. Fra et andet vindue kunne vi se en anden betjent i uniform og med automatvåben og en betjent med en hund, fortæller hun.

Ifølge Pia Duelund stod der ovre ved Dagli'brugsens parkeringsplads - ikke langt derfra - et helt hold betjente. Herfra bevægede de sig ned med hjørneejendommen.

- De søgte alle mulige steder, og til sidst - ved 00.30-tiden cirka - fandt de et gevær i en bil, siger hun.

- Der var en frygtelig larm og hunde, der gøede. Det var ret voldsomt at have et automatvåben i baghaven, og der har aldrig været så mange mennesker i byen. Der var så mange mennesker nede og kigge og tage billeder, konstaterer Pia Duelund, der altså fik sig en begivenhedsrig mandag aften, hvor hun fik ødelagt planerne om at komme tidligt i seng:

- Det var lidt nervepirrende, synes jeg.

Politi fandt tre våben efter ransagning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce