Rapper og dyr på besøg: Regnskoven rykker ind på Nørreåskolen

Regnskoven rykker ind i gymnastiksalen på Nørreåskolen søndag den 26. maj. Arkivfoto

Rapper og dyr på besøg: Regnskoven rykker ind på Nørreåskolen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der er top underholdning på Nørreåskolen i weekenden den 24. til 26. maj, hvor man både kan møde en tidligere rapper og en masse regnskovsdyr.

Skjern: I weekenden den 24. til 26. maj fyldes Nørreå Børnehuset og Nørreåskolen af foredrag og aktiviteter i Elro-dagenes navn.

Rapperen Niarn kommer på besøg fredag 24. maj klokken 10.30, hvor Nørreå Støtteforening i samarbejde med Elro Fonden inviterer 4. til 9.-klasser til foredrag i gymnastiksalen på Nørreåskolen.

Niels Roos - eller Niarn - var et varmt navn op gennem 00'erne og turnerede til udsolgte koncerter. Men bag facaden kæmpede han med et massivt alkohol- og stofmisbrug. I dag er såvel Niarn som misbruget lagt på hylden, og Niels Roos har valgt at dele sin historie, som han mener er relevant for nutidens alkoholkultur i Danmark.

Dagen efter, lørdag 25. maj, er der foredrag med Lindy Aldahl klokken 11 i skolens gymnastiksal. Det er for alle, der trænger til inspiration til at slippe chipsposen, komme op af sofaen og i gang med et aktivt liv. Lindy Aldahl sætter fokus på sund livsstil med humor og for at vise, at sund mad ikke behøver at være kedelig, vil der efter foredraget være mulighed for at købe lidt frokost.

Søndag den 26. maj kan man komme helt tæt på regnskovens dyr, når Randers Regnskov flytter sin skoletjeneste til Nørreå og for en dag omdanner gymnastiksalen på Nørreåskolen til regnskov.

Her vil skoletjenesten gøre deltagerne klogere på naturen og dyrene i den, og der bliver rig mulighed for at komme helt tæt på dyrene, holde dem og nærstudere dem.

Det er Nørreå Børnehus, der inviterer til dette arrangement, som de håber vil skabe endnu mere viden, inspiration og fascination af naturen for børn og forældre, som man håber bliver endnu mere motiverede til at komme ud og få jord under neglene.

Alle kan deltage, det er gratis, og der er plads til 200 mennesker. Det eneste, man skal gøre, er at tilmelde sig senest 12. maj på mail: tilmeld.regnskoven.noerreaa@gmail.com.

Rapper og dyr på besøg: Regnskoven rykker ind på Nørreåskolen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce