Sahl-Gullev siger farvel til sognets præst

Merete Lindhardt Christensen stopper efter 10 år som præst i Sahl-Gullev og Bjerringbro. Arkivfoto.

Sahl-Gullev siger farvel til sognets præst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Merete Lindhardt Christensen stopper efter 10 år som præst i Sahl-Gullev og Bjerringbro.

Sahl-Gullev: I 10 år har Merete Lindhardt Christensen passet embedet som præst i Sahl-Gullev og Bjerringbro, men nu venter der nye udfordringer som sognepræst i Skt. Andreas og Lem Pastorat ved Randers.

- Det er vemodigt og svært at sige farvel, for jeg har været rigtig glad for mit sogn og mit arbejde, og der er en masse gode relationer forbundet med at være præst her, siger hun.

Embedet i Sahl-Gullev og Bjerringbro er det første og eneste job, Merete Lindhardt Christensen har haft, så nu er tiden inde til nye udfordringer.

- 10 år er lang tid, og jeg synes, det kunne være spændende med nogle nye udfordringer. Det er altid sundt at prøve sig selv af og blive kastet ud i noget nyt, siger hun om beslutningen om at skifte det velkendt job ud med et nyt i Randers.

I de 10 år, der er gået, har der været mange aktiviteter for børn og unge i sognet, for her ligger et hjertebarn for Merete Lindhardt Christensen. Hun har lavet børnegudstjenester, inviteret Sigurd Barrett, arrangeret gospel-undervisning for de kommende konfirmander og lejet en kirke-hoppeborg til særlige lejligheder.

- Vi har fået nogle gode traditioner op og stå, og jeg har fået en stærk kontakt til børnefamilierne i sognet, som så har været søde til at bakke op om de forskellige arrangementer, siger Merete Lindhardt Christensen.

Det samme har menighedsrådet, der også får ros med på vejen.

- Det har været 10 sjove år, for jeg har fået lov at lave nogle utraditionelle arrangementer og gudstjenester, fordi menighedsrådet været villige til at støtte mig - også økonomisk. Det gør det altså sjovere at være præst, siger hun.

Med oprejst pande

I menighedsrådet er det heller ikke uden beklagelse, at de må sige farvel til sognets præst.

- Vi har været rigtig glade for Merete. Hun har været en dygtig præst, og med de værdier vi har haft brug for herude. Hun har formået at samle sognet og favne alle fra børn til voksne og ældre. Så vi er kede af, at hun rejser, siger menighedsrådsformand Ida Else Madsen.

Nu skal menighedsrådet i gang med at finde den nye præst.

- Det bliver også en spændende proces at tage fat på, og den må vi gå til med oprejst pande, så vi kan finde sognets næste, dygtige præst, siger hun.

Sahl-Gullev siger farvel til sognets præst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce